چرا تولید گوشت در کشور افت کرد؟

چرا تولید گوشت در کشور افت کرد؟
نمودار زیر وضعیت تغییرات تولید انواع گوشت قرمز در کشور (کشتارگاه های رسمی) را در تابستان امسال نسبت به تابستان سال گذشته نشان می دهد.
تولید انواع گوشت از جمله گاو، گوسفند، شتر و بز افت داشته و فقط تولید گوشت گاومیش رشد کرده است تا در مجموع تولید 11 درصد کاهش یابد.
موضوعی که با وجود واردات گسترده برای تنظیم بازار، موجب افزایش شدید قیمت ها شده است. اما دلیل این افت تولید چیست؟
به نظر کارشناسان، کاهش بارش ها در سال های گذشته و از بین رفتن مراتع طبیعی عامل بلندمدت کاهش تولید است. اما به تازگی مسئله قاچاق دام زنده نیز از سوی عده ای مطرح است؛ موضوعی که به خاطر افزایش نرخ ارز درآمد مناسبی برای قاچاقچیان ایجاد می کند!

 
کلمات کلیدی کاهش تولید گوشت
نظرات شما
  •  

    امیر گفت : ۹۷/۱۱/۱۷

    عدم آزاد سازی قیمت ها ضربه سختی به اقتصاد ایران زده و میزنه.
    اگر من جای دولت بودم ، قیمت ها رو آزاد میگردم. یارانه ها رو کاهش میدادم و از درامد حاصل فقط به اقشار آسیب پذیر جامعه یارانه میدادم نه همه.
    از بخش کمتری از درامد های این حذف یارانه هم میشد روی افزایش بهره وری تولید سرمایه گذاری کرد.
    ولی کو گوش شنوا؟ قیمت ها رو با زور چماق پایین نگه دارین تا تولید از صرفه اقتصادی بیوفته. اون موقع قحطی کامل به بار میاد عزیز. شما با پایین نگه داشتن قیمت سوخت و گوش و خوراک دارین سرمایه های ایران رو به مردم کشورهای همسایه یارانه میدین.

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
Copyright © 2006 - 2019 ITPNews.com