اسدالله بیدرام تصریح کرد: به دلیل مشکلات مالی فراوانی که دامن گیر مرغداری های استان اصفهان شده، تاکنون 40 درصد از این واحدها تعطیل شده اند.
رئیس تعاونی مرغداران استان اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید از نظر اقتصادی به صرفه نیست، افزود: با توجه به آمارهای موجود، اکنون یک میلیون تن مازاد بر نیاز داخلی، گوشت مرغ در کشور تولید می شود که اگر فکری به حال آن نکنند، روز به روز به تعداد مرغداری های تعطیل شده افزوده می شود.
به گفته بیدرام، صدور پروانه های غیرکارشناسی و انبوه، عامل اصلی انباشتگی در تولید است و به طور میانگین، یک واحد که سالانه هزارتن تولید دارد، به دلیل فاصله هزار تومانی قیمت تمام شده با نرخ فروش در هر کیلوگرم، سالی یک میلیارد تومان ضرر می کند.
رئیس تعاونی مرغداران اصفهان اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی اگر چه سیاست تولید مرغ سایز (کمتر از 1300گرم) را دنبال می کند اما درواقع چیزی که در بطن بازار وجود دارد، برخلاف آن را به اثبات می رساند. به عبارتی اکنون مرغ درشت را به طور متوسط کیلویی 4800 تومان از مرغدار می خرند و این در حالی است که مرغ سایز، 4200 تومان قیمت دارد، بنابراین مرغدار برای کسب سود بیشتر، مرغ درشت به بازار عرضه می کند.
بیدرام معتقد است که همین موضوع، فرصت صادرات این محصول را نیز از ما گرفته؛ چرا که کشورهای خریدار، تنها مرغ سایز را می پذیرند، بنابراین انباشتگی بیش از حد تولید به تعطیلی 40 درصدی مرغداری ها انجامیده است.