به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست در نشست کارگروه ستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه از ابتدای بهمن تا کنون پنج میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان داشتهایم، اظهار داشت: برای برنامهریزی افزایش تقاضا شب عید، در دی هم ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار قطعه جوجهریزی شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه همیشه مصرف مرغ در فصل سرد سال افزایش مییابد افزود: با این حال قیمت مصوب برای مصرف کننده مرغ در اصفهان کمتر از دیگر استانهاست.
وی تأکید کرد: قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده از امروز ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان مصوب شده است و بر روی بستهبندیها درج میشود.
به گزارش فارس، استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را در کشور به خود اختصاص داده است.