امکان افزایش پروتئین در کنجاله سویا

امکان افزایش پروتئین در کنجاله سویا
محققان دانشگاه ایلونوی، اعلام کردند که می توان سویاهایی را کشت داد که محتوای پروتئینی بالاتری داشته باشند و این مطالعه، در وبسایت Crop Science منتشر شده است.
کنجاله سویا، حاوی پروتئین هایی با کیفیت بالا می باشد. به طور کلی، نزدیک به 98 درصد کنجاله سویا، برای خوراک حیوانات استفاده می شود. با این حال، پرورش انواع مختلف سویا که هم پروتئین بالایی داشته باشند و هم میزان محصول آنها زیاد باشد، خیلی اهمیت دارد. این دو ویژگی، در تناقض با یکدیگر هستند: زمانی که محصول زیاد باشد، میزان پروتئین، کاهش پیدا می کند و زمانی که پروتئین بالا باشد، محصول کم می شود.
برایان دایرز (Brian Diers)، متخصص کاشت گیاهان و همکاران وی در دانشگاه ایلونوی، آزمایشی را بر روی یک ژن به خصوص، انجام دادند و توانستند با قرار دادن آن در دو گونه متفاوت سویا، محتویات پروتئینی این گیاه را افزایش دهند. نتایج این آزمایش، مثبت گزارش شده است.  گیاهانی که با ژن مربوط به سطوح بالای پروتئین، مورد آزمایش قرار گرفتند، میزان غلظت پروتئین بالاتری داشتند و محصول آن ها، کاهش قابل ملاحظه ای نیز نداشته است.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com