برگزاری نخستین کنگره صنعت گوشت کشور

برگزاری نخستین کنگره صنعت گوشت کشور
پس از دوسال تلاش و پیگیری برگزار گردید!

نخستین کنگره صنعت گوشت کشور با تلاش دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی، دکتر رسولی، درتاریخ دهم آذر در تالار همایش های صدا و سیما با حضور دکتر ماکنعلی، ریاست سازمان دامپزشکی، دکتر مطلبی، رئیس کانون هماهنگی دانش صنعت، دکتر صفری، رئیس سازمان نظام دامپزشکی، دکتر محمد جواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، دکتر محمد احمدی، عضو هیئت علمی بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین تعدادی از دامپزشکان و نمایندگان تشکل های صنفی ، بهره برداران صنعت گوشت و شرکت های زنجیره ای تولید مرغ با محوریت های زیر برگزار گردید.

•عوامل مؤثر تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه مواد غذایی
•تحقیق و توسعه نوآوری و گسترش محصولات 
•آلایش خوراکی و غیر خوراکی
•استاندارد های ملی و بین المللی، ایمنی، سلامت و کیفیت
•شرایط دام، طیور و آبزیان پیش و پس از کشتار
•ارزش غذایی و دیدگاه های تغذیه ای مواد پروتئینی
•ماشین آلات و فناوری تجهیزات در تولید و کشتار
•بسته بندی محصولات گوشتی
•فن‌آوری های نوین در عمل آوری
•تجارت و اقتصاد مواد پروتئینی
•صنایع و تکنولوژی گوشت
•افزودنی های مواد پروتئینی
•تبدیل ضایعات صنعت
•عوامل کشتارگاهی

در آغاز دکتر رسولی پس از خوش آمد گویی به حضار، درباره تاریخ و عملکرد انجمن گفت: «این انجمن در سال ۷۷ با ۷ عضو آغاز به کار کرد و اکنون ۱۱۰ شرکت عضو این انجمن هستند. در این شرکت ها ۲۵ هزار نفر مستقیم و ۷۵ هزار نفر غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
سپس دکتر ماکنعلی با محوریت تولید گوشت قرمز در ایران و الزامات بین المللی بهداشتی برای تجارت گوشت قرمز،
دکتر  مطلبی با محوریت گزارش علمی کنگره، دکتر صفری با محوریت تبیین جایگاه قانونی و نقش اعضای سازمان نظام دامپزشکی در حفظ و ارتقاع امنیت و سلامت غذا، دکتر عسکری با محوریت نقش قانون گذاری . اجرای قوانین در صنعت گوشت، بهزاد درخور (رئیس هیئت مدیره انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت) با محوریت ارائه تجربیات در زمینه صنعت گوشت، دکتر سامد برومندفر (مدیر کل اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور) با محوریت برنامه های سازمان دامپزشکی در خصوص ارتقاع کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی، دکتر سید هدایت حسینی (مدیر گروه علوم و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور) با محوریت استراتژی های تولید فرآورده های گوشتی فراسودمند، دکتر حسن مشکات (معاون سازمان نظام دامپزشکی تهران) با محوریت چالش های بهداشت گوشت و فرآورده های گوشتی و دکتر محمد احمدی با محوریت تأثیر کوید ۱۹ بر صنعت گوشت، به سخنرانی پرداختند.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com