از آنجاییکه مکمل های غذایی رایج و متداول به خاطر برخی تأثیرات منفی که بر روی زنجیرۀ غذا به جا می گذارند مورد انتقاد واقع می شوند، محققین تغذیه و صنعت مرغداری به دنبال جایگزینی مناسب می گردند.
در میان مکمل های غذایی موجود ، گیاهان طبیعی به علت تأثیرات مثبتی که از خود به جا گذاشته اند بسیار مطلوب و پسندیده اند. "سیر" یکی از همین مکمل های غذایی طبیعی است که تأثیرات سودمندی را بر روی بازدهی و عملکرد فیزیولوژیکی مرغ های گوشتی و تخمگذار می گذارد. تأثیرات چشمگیر و قابل توجه آن بر روی رشد ، تأثیرات غذایی ، تولید و کیفیت تخم مرغ و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن و پایین آوردن کلسترول خون پرندگان است. نتایج به دست آمده به علت استفاده از دوزهای متفاوت ، طول مدت استفاده ، و استعمال تکنیک های متفاوت فراوری متغیر است.