دانشمندان موفق به تولید آنتی‌بادی ویروس کرونا از تخم‌مرغ شدند

دانشمندان موفق به تولید آنتی‌بادی ویروس کرونا از تخم‌مرغ شدند
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا می‌گویند موفق به تولید پادتن پروتئین تاج ویروس سارس-کوو۲ از تخم‌مرغ شده‌اند. طبق نتیجه این تحقیق که به‌تازگی در مجله ویروسز (Viruses) منتشر شده است از این آنتی‌بادی‌ها می‌توان در درمان یا کمک به جلوگیری از ابتلای به کووید ۱۹ استفاده کرد.

رودریگو گالاردو، استاد مدرسه پزشکی دیویس دانشگاه کالیفرنیا بر این باور است که پرندگان از نظر تولید سریع و ارزان بسیاری از آنتی‌بادی‌ها گزینه مناسبی هستند. او می‌گوید: «مزیت این است که امکان تولید آنتی‌بادی‌های متعددی در پرندگان وجود دارد و علاوه بر کم‌هزینه کم بودن این کار در مرغ‌ها، امکان به‌روز رسانی آنتی‌بادی‌ها و ایمن‌سازی حداکثری مرغ‌ها وجود دارد که امکان محافظت در برابر سویه‌های فعلی را نیز فراهم می‌کند.»

پرندگان عموما آنتی‌بادی ایمونوگلوبولین‌های ایگرگ (IgY) تولید می‌کنند که در سیستم ایمنی و دفاعی بدن فعال هستند. شباهت بسیار زیاد‌ آن‌ها به ایمونوگلوبولین‌های جی (IgG) باعث می‌شود که کمتر موجب آلرژی یا واکنش حاد بعد از تزریق به بدن انسان شوند. ایمونوگلوبولین‌های ایگرگ در پلاسما و تخم پرندگان یافت می‌شود و از آنجایی که هر مرغ به طور متوسط در سال ۳۰۰ تخم می‌گذارد امکان جمع‌آوری مقدار زیادی آنتی‌بادی فراهم می‌شود.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com