نخستین سالن مرغداری سه طبقه در مازندران ساخته شد

نخستین سالن مرغداری سه طبقه در مازندران ساخته شد
مازندران نقش اول در تامین گوشت سفید ومرغ را در کشور دارد که باید با تجهیز این صنعت به امکانات وتجهیزات روز به بازارهای دیگر فروش این محصولات دست پیدا کنیم.
نخستین سالن مرغداری در سه طبقه با ظرفیت تولید ۵ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ در بخش بلده نور با حضور استاندار مازندران به بهره برداری رسید.
سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران درمراسم بهر برداری از این پروژه گفت: ساخت سالن های مرغداری در ارتفاع یک ابتکار جدید است که مازندران دراستفاده از این روش پیشتاز است.
وی افزود: مازندران نقش اول در تامین گوشت سفید ومرغ را در کشور دارد که باید با تجهیز این صنعت به امکانات وتجهیزات روز به بازارهای دیگر فروش این محصولات دست پیدا کنیم.
استاندار مازندران بر رعایت مسائل زیست محیطی برای حفظ سلامت انسان تاکید داشت وتصریح کرد: سرمایه گذاران در مازندران به ضرورت رعایت مسائل زیست محیطی توجه کنند.
طاهایی بیان داشت: چرخه سرمایه گذاری در استان با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، رو به گسترش است وبا توجه به این می توان به تعهد مازندران در ایجاد ۱۰۲ هزار شغل رسید.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com