نظارت دامپزشکی بر تولید ۱۲۵ تن گوشت کشتارگاهی

نظارت دامپزشکی بر تولید ۱۲۵ تن گوشت کشتارگاهی
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت سلامت و چرخه غذایی در سه ماه نخست سال جاری ۱۲۵ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های استان مورد نظارت دامپزشکی قرار گرفت.
مریم ملکی افزود: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی می شود.
وی گفت: این حجم از نظارت روی گوشت گاو، شتر و گوسفند با حضور بازرسان بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان استحصال شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار داشت: در این روند چهار هزار و ۲۴۸ راس دام سبک و ۸۱۶ راس دام سنگین مورد نظارت بازرسان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری ۲ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم از لاشه‌های کشتاری توسط بازرسان نظارت غیرقابل مصرف تشخیص داده و از چرخه مصرف حذف شده است.
10 کشتارگاه دام سبک و سنگین در خراسان جنوبی فعال است.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com