هفت مزیت استفاده از آنزیم های پروتئاز برای مرغداران

هفت مزیت استفاده از آنزیم های پروتئاز برای مرغداران
دکتر Junmei Zhao مدیر اجرایی تغذیۀ تک معده ای ها و دکتر Frances Yan مدیر ارشد تغذیۀ طیور از شرکت Novus International مزایای استفاده از آنزیم های پروتئاز برای مرغداران را مطرح کردند .
به دلیل تأثیر آنزیم ها بر روی بهبود عملکرد حیوان و کاهش اختلافات تغذیه ای مواد خام ، و به ویژه تأثیر خوب آنها بر روی هضم پروتئین ها، روز به روز بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. 
در اینجا هفت مزیت استفاده از آنزیم های پروتئینی در خوراک طیور مطرح شده :
1- کمک به هضم بهتر پروتئین : افزودن پروتئاز در خوراک طیور به هضم بهتر اسیدهای آمینه در منابع پروتئینی کمک می کند.
2- کاهش تأثیر عناصر غیر مغذی : آنزیم پروتئاز عناصر غیر مغذی و پروتئین های آلرژی زای خوراک را تجزیه می کند.
3- تأمین سلامت دل و رودۀ طیور : با هضم بهتر پروتئین ، در واقع پروتئاز مانع از ورود پروتئین های هضم نشده به دستگاه گوارش شده و تخمیر پروتئین در رودۀ بزرگ را کاهش داده و در نتیجه سلامت بیشتر روده را تأمین می کند.
4- بدون به خطر انداختن عملکرد ، سطح پروتئین را کاهش می دهد . با کاهش سطح پروتئین تغییری در عملکرد پرنده رخ نمی دهد چراکه آنزیم قادر است از همین میزان پروتئین نیز بهره وری لازمه را ببرد. 
5- انرژی خوراک را افزایش می دهد . با گنجاندن آنزیم پروتئاز در خوراک و بهبود هضم پروتئین، سطح انرژی دریافتی از خوراک نیز بالا می رود . 
6- مصرف طیف وسیع تر منابع پروتئینی .
7- آنزیم پروتئاز با سایر آنزیم های موجود در خوراک طیور سازگاری دارد . آنزیم پروتئاز هیچ گونه تأثیر و واکنش منفی با سایر آنزیم های موجود در خوراک ندارد . 

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com