نوآوری در صنعت تخم مرغ ایالات متحده
تاریخ، ساعت: 1 آبان 1403, 10:20ITPNews مترجم ندا ترابی نیا
به منظور تأمین تقاضای مصرف کنندگان غذاهای فوری – که به ویژه در میان نسل جوان مورد استفاده است – نوآوری های تکنولوژیکی در صنعت تخم مرغ مصرفی ایالات متحده،ارائه شده است.
امیلی متز از انجمن تخم مرغ آمریکا می گوید: "به وجود آوردن تقاضای بلندمدت نکتۀ مهمی است که از ذائقۀ مصرف کننده شروع می شود." او گفت که مصرف کنندگان پس از همه گیری کرونا بیش از 3 بار در روز میان وعده می خورند و وعده های اصلی کوچک تری می خورند. همچنین مصرف غذای آسان که اکثراً مربوط به آیتم های صبحانۀ فوری است چالشی برای بخش تخم مرغ بود."
آزمایشگاه Eggcelerator
یک شبکه دانش و نوآوری به نام آزمایشگاه Eggcelerator که 2 سال پیش تشکیل شد تحقیقاتی انجام داد که منجر به فناوریها، کاربردها و مواد تشکیل دهندۀ جدید برای تخم مرغ مصرفی شد.
سال گذشته این شبکه اولین چالش دانشجویی خود را در زمینۀ توسعه محصول برگزار کرد.
حدود 14 دانشگاه در این رقابت شرکت کردند که دانشگاه جورجیا با نوشیدنی Eggpresso که یک میان وعده سالم مبتنی بر پروتئین تخم مرغ با استفاده از فناوری موجود بود، برنده شد.
بیش از 25 میلیارد پوسته تخم مرغ
متز در خصوص تحقیقات در مورد استفاده از پوسته تخم مرغ گفت : سالانه بیش از 25 میلیارد پوسته تخم مرغ در مزارع تخم مرغ ایالات متحده شکسته می شود. شواهد حاکی است که در حال حاضر یا به صورت خوراک برای مرغ تخمگذار استفاده می شود یا به صورت کود در مزارع پخش میشود، یا تولیدکنندگان مجبورند برای حمل آن متحمل هزینه شوند.
بنابراین، هیئت مدیره به دنبال چرخهسازی پوسته تخممرغ است تا از ضایعات موجود در مزرعه استفادۀ بهینه کند و مواد تشکیلدهنده پوسته تخممرغ را برای کاربردهای غذایی و نوشیدنی توسعه دهد. "این یک تجارت 50 میلیون دلاری فقط در ایالات متحده است - فکر کنید می تواند در سراسر جهان چقدر ارزش داشته باشد!"