سومین جشنواره ملی گاو هلشتاین ایران_اصفهان از تاریخ ۸الی۱۱ آبانماه سال جاری با قضاوت داور بین المللی برگزار گردید و این درحالی است که درطی چهار روز رقابت بین دام های شرکت کننده در شش کلاس مورد ارزیابی و رقابت قرار گرفتند
به منظور بررسی اثرات یک محرک رشد گیاهی حاوی عصاره آویشن، پونه و مرزه در مقایسه با آنتیبیوتیک محرک رشد فلاوومایسین بر شاخصهای آنتیاکسیدانی خون مرغ های تخمگذار،آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 گروه آزمایشی
چاپ اول این کتاب در سال 1943 میلادی صورت گرفت اما به مرور زمان به مطالب آن افزوده شد و در حال حاضر فایلی که مشاهده می فرمایید دوازدهمین دوره چاپ این کتاب است که پس از ویراستاری و به روز رسانی در سال 2008 میلادی چاپ گردید که می توانید آن را از زیر دانلود نمایید
عرضه گوشت قرمز از کشتارگاههای رسمی کشور در ماه آذر ١٣٩٩ به ٣٦,٢ هزار تن رسیدکه از این مقدار گوشت گاو و گوساله با ٢٠.٤ هزار تن، ٥٦.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٧ هزار تن و سایر انواع دام با ٧٠٩ تن، بهترتیب ٣٤.٢ درصد، ٧.٥ درصد و ٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.
صنعت مرغداری ایران با تاریخی بالغ بر 06 سال قدمت و توسعه ای که در سال های اخیر داشته، توانسته است نیازهای داخل کشور را تامین و حتی پا به عرصه صادرات نیز بگذارد و در همه جوانب از پرورش مرغ گوشتی ، پرورش مرغ تخم گذار ، پرورش مرغ مادر ، پرورش مرغ اجداد و حتی لاین های خالص، در کنار صنایع مختلف از قبیل
کارخانجات تولید خوراک
در فصل مورد بررسی، در میان قلم های گاوداری های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " گاو تلیسه" (٠,٦٤ درصد ) و بیشترین آن مربوط به "گوساله نر زیر چهار ماه" (٣٥.٨ درصد) میباشد.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه خرداد ١٣٩٩ جمعاً ٣٠,٤ هزار تن بوده است. گوشت گاو و گوساله با ١٧.٢ هزار تن، ٥٦.٤ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.