ایمریا موجودات تک یاختۀ انگلی هستند که روده را تحت تأثیر قرار می دهند و باعث اسهال در طیور می شوند و وقتی طیور علائم بالینی از خود نشان می دهند یعنی به بیماری کوکسیدوز مبتلا شده اند.
تحقیقات در مورد IP در جوجه های گوشتی و به طور کلی گونه های پرندگان هنوز موضوعی است که مورد مطالعه قرار نگرفته است. اگرچه تحقیقات بر روی مواد مغذی مختلف و افزودنیهای جیره که تا حدودی IP را کاهش می دهد، هنوز در مراحل اولیه است، اما امیدوارکنندهترین نتایج برای پروبیوتیکها، پری بیوتیکها، اسیدهای آمینه، افزودنی های خوراکی و افزودنیهای دارای خواص ضدالتهابی پیشبینی میشود.
آمارها حاکی از آن است که سالانه ۱۵ تا ۱۸ میلیون تن نهاده دامی وارد کشور میشود که براین اساس در برخی سالها بیش از ۸.۵ میلیارد دلار ارز برای خرید این نهادهها از کشور خارج میشود.
مرگ و میر معمولاً ناشی از بیماری هاست اما می تواند ناشی از ضعف مدیریت نیز باشد. برای اینکه علت مرگ و میر مشخص شود معمولاً آزمایشاتی بر روی لاشه انجام می شود. با اینحال بایستی در گزارشات مربوط به نتیجۀ کالبد شکافی نیز دقت شود.
آویلامایسین آنتی بیوتیکی از خانواده ارتوزومایسین است که از تخمیر باکتری استرپتومایسس ویریدوکروموژنز تولید می شود. آویلامایسین در ماکیان و بوقلمون به منظور کنترل آنتریت های باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرد.
بررسی اثرات فیتاز قارچی و باکتریایی در جیره های با فسفر، کلسیم و انرژی قابل متابولیسم کاهش یافته بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه های خون و استخوان جوجه های گوشتی
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا میگویند موفق به تولید پادتن پروتئین تاج ویروس سارس-کوو۲ از تخممرغ شدهاند. طبق نتیجه این تحقیق که بهتازگی در مجله ویروسز (Viruses) منتشر شده است از این آنتیبادیها میتوان در درمان یا کمک به جلوگیری از ابتلای به کووید ۱۹ استفاده کرد.
حجم تولید کود ارگانیک در بازار جهانی با سرعت بالایی در حال رشد است و بنا به افزایش تقاضا برای محصولات ارگانیک خصوصاً در اروپا و امریکای شمالی، و متعاقباً کشاورزی ارگانیک این بازار نیز همچنان رو به رشد است.
در این فصل از سال شیوع بیماری لارنگوتراکیت عفونی (تورم و عفونی شدن نای و حنجره) مسألۀ چالش برانگیز مرغداران گوشتی در کانادا محسوب می شود و کارشناسان معتقدند علت این امر وضعیت فعلی واکسیناسیون است.
در صنعت مرغداری در بیشتر موارد بروز بیماری هایِ عفونی در سود یا خسارت دیدن مرغدار بسیار مؤثر است.
تورم رودۀ نکروزی (NE) و کوکسیدیوز به دلیل مرگ و میر بالا ، افزایش هزینه های مربوط به دارو و درمان، کاهش امنیت و رفاه طیور، کاهش تولیدات مرغدار و افزایش ریسک آلودگی تولیدات و خطر آن برای مصرف کننده در صنعت مرغداری از اهمیت جهانی برخوردار هستند.
نقش مهم و حیاتی دستگاه گوارش در هضم و جذب مواد مغذی و حفظ سیستم ایمنی، بسیار بالاتر و پیچیده تر از آن است که بتوانیم درک کنیم. با این حال همگی به خوبی می دانیم که حفظ سلامت روده ای و پیشگیری از بیماری های روده ای برای رشد، سلامت و رفاه طیور و همچنین به لحاظ سلامت تغذیه ای در تولیدات مرغداری مدرن و امروزی بسیار حائز اهمیت است.
طبق آخرین تحقیقات به عمل آمده از سوی محققین دانشگاه ایلینویز، خوراندن آنتی بادی به همراه سایر مکمل ها می تواند به تقویت سیستم ایمنی و بالا بردن عملکرد حیوان کمک کند.
معمولاً در این وقت سال مرغداران به دنبال راههایی ابداعی برای نگهداری از مرغ ها هستند و آب دهی در اولویت آنها قرار دارد.
در این راستا باورهایی در اذهان برخی مرغداران جا افتاده که بعضاً شاید چندان درست نباشند در ادامه رهنمودهایی در زمینۀ
عموماً بر این باورند که هایپرپلازی میان انگشتی در سُم گاوها به علت عدم رعایت بهداشت به وجود می آید اما تحقیقات جدید به عمل آمده توسط دانشمندان دانشگاه Martin Luther (MLU) و Georg August آلمان، عامل ژنتیک را به عنوان اصلی ترین دلیل معرفی کرده اند.
مایت قرمز آفتی همه گیر در میان مرغ های تخمگذار و گوشتی است که نوعی ناقل بیماری است و منجر به افزایش مرگ و میر در میان طیور می گردد. Jake Davies در گزارشی اعلام کرده که کشور اسکاتلند در حال انجام پژوهشی برای توسعۀ واکسن مایت قرمز است.
رای آن دسته از افرادی که با این نام هیچ آشنایی ندارند بایستی گفت که بیماری جونز نوعی بیماری باکتریایی مخصوص گاو است که در صورت بروز برای دامدار خسارت زیادی به دنبال خواهد داشت.
مرکز "سلامت دام ایرلند" اذعان دارد این بیماری معمولاً با خوردن آغوز و شیر مادر به گوساله منتقل می شود و یا با خوردن غذای آلوده به باکتری ناقل این بیماری.
تقریباً تمام گاوداران گوشتی و شیری سقط جنین گاو را به نوعی تجربه کرده اند. اما دلیل این اتفاق ناخوشایند چیست؟
سقط جنین گاو ممکن است به دنبال یک بیماری عفونی و یا وارد آمدن آسیب و صدمه ای در طول بارداری رخ دهد. البته به گفتۀ کارشناسان چنانچه در یک گلۀ گاوی در مدت زمانی نسبتاً کوتاه چند سقط اتفاق بیفتد، این احتمال
در برخی کشورها، عدم وجود زخم ها و ضایعات در کف پای طیور، معیاری برای سنجیدن رفاه طیور محسوب می گردد. به علاوه، مصرف پای طیور در اکثر کشورها رایج است. بنابراین می توان اینگونه نتیجه گرفت که ظهور زخم در کف پای طیور مساویست با خسارات و زیان در مرغداری
بیماری های ناشی از مواد غذایی ضمن آسیب هایی که به سلامت افراد و وضعیت اقتصادی وارد می کند، بسیار شایع هستند. تأمین بهداشت در کشورهای توسعه یافته در مقایسه با کشورهای در حال توسعه، منجر به کاهش بی نظیر و چشمگیر این قبیل بیماری ها شده است. آمار بالای بیماری های ناشی از مواد غذایی به دلیل عدم رعایت بهداشت، نداشتن دانش کافی دربارۀ میکروب ها و تأثیر آنها، نداشتن نیروی کار آموزش دیده ، و عدم حمایت مالی از سوی دولت می باشد
با تهیه به اجرای برنامه ملی کنترل آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در چهار نسخه متفاوت در سال 1397، سازمان دامپزشکی کشور توانست سنگین ترین بحران بهداشت دام کشور را در سال گذشته مهار و با اجرای این برنامه ضمن تامین نیاز تخم مرغ کشور، باعث شد کشور ایران در فهرست کشورهای صادر کننده تخم مرغ قرار گیرد.
مطالعات و پژوهش های انجام شده در ایران حاکی از آنست که مکمل های خوراک حاوی مانان اولیگوساکارید یا MOS، منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن در مرغ های گوشتی آلوده به آفلاتوکسین می گردد.