تکنیک جدید فراوری شیر
محققین استرالیایی برای فراوری شیر خام به تکنیک جدیدی دست یافته اند که ادعا می شود ضمن آن که تمامی مزایای شیر پاستوریزه را دارد مواد مغذی بیشتری را حفظ می کند و عطر و طعم بهتری نیز دارد.
 
لزوم باز نگری در عنوان درجه بندی کیفیتی مرغ کشتار شده
دون هیچ تردیدی، اقدام و به اجرا گذاردن طرح درجه بندی کیفیتی مرغ در راستای ارتقاء بهداشتی مرغ کشتار شده مصرفی مردم، از سوی سازمان دامپزشکی کشور اقدامی ممتاز تلقی میگردد اما شایسته تر این بود که قبل از اجرایی شدن این طرح با موضوع فوق نمی‌بایست فوریت و عجله گی بعمل آورده می‌شد
 
صادرات دام زنده با دستور وزیر متوقف شد
در حالی که قیمت گوشت مرغ در بازار سقوط آزاد را تجربه کرده است و قیمت این محصول تا 47 هزار تومان ( قیمت مصوب 63 هزار تومان) در هرکیلوگرم افت کرده است قیمت گوشت قرمز که نرخ مصوبی نیز دولت برای آن تعیین نکرده است روند صعودی را تجربه می‌کند.
 
شدت سخت گیری وزارت کشاورزی امریکا برای محصولات مرغداری
وزارت کشاورزی امریکا اعلام کرد با توجه به اینکه در بازرسی ها برخی از محصولات مرغ نیمه آماده حاوی سالمونلا بوده کارخانجات در صورتی که این میزان سالمونلا را کاهش ندهند احتمال تعطیل شدن برای آنها وجود دارد.
 
وزن مناسب لاشه استحصالی مرغ 1800-1200 گرم
بحث مرع سایز و وزن مرغ و فرهنگ سازی آن در بازار مصرف چند زمانی است که میان دولتمردان و تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ( کمتر ) مطرح شده است اما متاسفانه هنوز به نتیجه ای نرسیده و اگر هم جایی در حال اجرا و مصرف است ، در اقلیت بوده و نمی توان به عنوان یک پیروزی در فرهنگ سازی به آن اشاره کرد. تولیدکنندگان نیز در جای خود نسبت به سود افتصادی آن دلایلی مطرح می نمایند که خود جای پیگیری دارد.
 

بیشتر

Copyright © 2006 - 2022 ITPNews.com