ردیف کردن و خشک کردن بستر کاهی طیور به منظور کاهش باکتری و حشرات

ردیف کردن و خشک کردن بستر کاهی طیور به منظور کاهش باکتری و حشرات
ردیف کردن و خشک کردن بستر کاهی طیور می تواند برای تولیدکنندگانی که در سطح متوسط به پایین هستند مزایای اقتصادی به دنبال داشته باشد.
بنا بر نظر Casey Ritz استاد دانشگاه جورجیا در مدیریت ضایعات طیور، تولیدکنندگان مرغداری در صورت تمایل می بایست در فصول گرم و معتدل اقدام به این کار کنند.

نکاتی برای موفقیت بیشتر
متخصصان در این زمینه می گویند برای هوادهی و خشک کردن بستر طیور لازم است در عرض 3 تا 4 روز بستر طیور به دمای 54 درجۀ سانتیگراد برسند تا سطح عوامل بیماریزا به طرز چشمگیری کاهش یابد.
همچنین برای انجام این پروسه، باید در بین دو دورۀ تولید مرغداری حداقل 12 تا 14 روز استراحت باشد چرا که مدت زمانی لازم است تا ردیف های دسته شدۀ بستر کاهی به دمای مطلوب خود برسند، از گاز آمونیاک و آفات زدوده شوند، سپس صاف و گسترده شوند تا خشک و خنک شده و برای استفادۀ دستۀ بعدی طیور مورد استفاده قرار بگیرند.
وی برای انجام بهتر این پروسه نکات زیر را عنوان کرد:
•حتماً یک دورۀ 12 تا 14 روز استراحت را مابین دسته های طیور مد نظر قرار دهید.
•از عمق 8 تا 15 سانتیمتری بستر شروع کنید.
•به منظور از بین بردن هر چه بهترِ عوامل بیماریزا می بایست طی 3 تا 4 روز دمای دسته های کاهی را به 54 درجۀ سانتیگراد و یا بیشتر برسانید.
•هر 3 تا 4 روز ردیف های کاهی را برگردانید (2-3 مرتبه کافیست)
•حداقل 4 روز پیش از آمدن گلۀ جوجه ها می بایست بستر کاهی را پهن کنید تا دما به حد مطلوب برسد و سطح امونیاک و رطوبت نیز کاهش یابد.
•به منظور کاهش و کنترل سطح امونیاک بهتر است از فراورده های مرتبط برای بستر کاهی (litter amendment) استفاده کنید.
•به منظور کاهش سطح امونیاک در طول پروسه از تهویه استفاده کنید.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com