اهمیت تغذیۀ گوساله
بخش بین الملل ITPNews
تدابیر خوراک دام
شاید سؤال قدیمی "چه مقدار باید به گاوم خوراک بدهم؟" هیچ جواب مشخصی نداشته باشد؛ اما در پژوهشی که انجام شد و در مجلۀ Dairy Science به چاپ رسید دو نگرش جالب را در این زمینه عنوان می کند.
 
نگهداری گاو شیری در کنار گوساله اش
در این مطالعۀ تحقیقاتی، ما نگهداری گاو شیری در کنار گوساله اش را مورد بررسی قرار می دهیم. این مطالعه رفتار حیوان ، سلامت ، میزان مصرف خوراک و تولید مثل در هر دوی گاو و گوساله اش را بررسی و آزمایش می کند.
 
محاسبه و آنالیز قیمت تمام شده تولید یک کیلو تخم مرغ
محاسبه قیمت تمام شده هر محصولی نیازمند بررسی و کنترل فاکتورها و عوامل متعدد و مختلفی می باشد که این مسئله در مورد تخم مرغ نیز صادق است و زمانی این امر دچار مشکل میشود که مبناها و عوامل تعیین کننده در این محاسبه به صورت روزانه و لحظه ای و بنا به شرایط موجود در بازار تغییر می کند و تقریبا محاسبه سالانه و فصلی قیمت تمام شده تولید یک کیلو تخم مرغ را دچار مشکل می نماید.
 
بهره مندی تولیدکنندگان از برآوردها و داده های پیش بینی شده توسط سیستم هوشمند
در مصاحبه ای با Caroline Forest از کمپانی کشاورزی هوشمند Intelia وی به اهمیت نقش برآوردها و داده ها بر روی صنعت مرغداری اشاره کرد.
 
پرورش و نگهداری از شترمرغ
شترمرغ ها از جمله پرندگانی هستند که به دلیل ارزش بالای محصولات شترمرغی ، طرفداران بسیاری دارند . گوشت شترمرغ ، پر های شترمرغ ، استخوان شترمرغ ، ناخن های شترمرغ در صنایع مختلفی استفاده دارند که این نشان از ارزش بالای پرورش این پرنده می باشد . در ادامه به بررسی یکی از مهمترین فرایند های پرورش این پرنده ، یعنی تبدیل تخم نطفه دار شترمرغ به جوجه با استفاده از دستگاه جوجه کشی خواهیم پرداخت .
 
استرس گرمایی در گوساله و نحوۀ مقابله با آن
هوای گرم می تواند اثرات سوئی بر روی بدن گوساله های جوان بگذارد. هنگامی که دمای هوا بالای 25 درجۀ سانتیگراد می رود، میزان تنفس گوساله افزایش می یابد، که این امر منجر به دهیدراته یا کم شدن آب بدن می شود و به دنبال آن میزان مصرف خوراک کاهش، سیستم ایمنی تضعیف و گوساله دچار استرس گرمایی و عوارض سوء دیگر می گردد.
 
ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها
عموماً بر این باورند که هایپرپلازی میان انگشتی در سُم گاوها به علت عدم رعایت بهداشت به وجود می آید اما تحقیقات جدید به عمل آمده توسط دانشمندان دانشگاه Martin Luther (MLU) و Georg August آلمان، عامل ژنتیک را به عنوان اصلی ترین دلیل معرفی کرده اند.
 
واکسن مایت قرمز
مایت قرمز آفتی همه گیر در میان مرغ های تخمگذار و گوشتی است که نوعی ناقل بیماری است و منجر به افزایش مرگ و میر در میان طیور می گردد. Jake Davies در گزارشی اعلام کرده که کشور اسکاتلند در حال انجام پژوهشی برای توسعۀ واکسن مایت قرمز است.
 
استفاده از شیوه های درمانی انسانی به منظور بهبود سلامت گله
به دنبال تأکیدهایی که بر روی ممانعت یا کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در دامداری شده، روش های جدید درمانی برای آماس پستان گاو توسعه یافته است.
 
ال-والین، اسیدآمینه پروتئین ساز در طیور
والین به همراه ایزولوسین و لوسین، یک اسید آمینه شاخه دار است که نقش های مهم متابولیسمی در تغذیه طیور، بخصوص در مرحله رشد و تولید سریع گوشت و تخم مرغ ایفاء می کنند. در جیره های استاندارد طیور ایجاد تعادل مناسبی از اسیدهای آمینه شاخه دار سبب بهبود مسیر تولید انرژی و متابولیسم پروتئین می گردد.
 
ال-آرژنین، نسل جدید اسیدآمینه ضروری در تغذیه طیور
در صنعت جهانی تولید مکمل های اسیدآمینه و پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری ال-متیونین، لیزین، ترئونین و والین به صورت رایج تولید و مصرف می گردند. اخیراً اسیدآمینه ضروری و مهم دیگر بنام ال-آرژنین تولید انبوه شده و به صورت کریستاله در تغذیه طیور
 
روغن پونۀ کوهی به حفظ یکدستی گلۀ پولت ها کمک می کند
بر طبق تحقیقات به عمل آمده در دانشگاه کارولینای شمالی امریکا که به درخواست تولید کنندۀ بزرگ مکمل خوراک Anpario انجام شد، گنجاندن روغن پونۀ کوهی (Oregano) به پولت ها در دورۀ پرورش می تواند به حفظ یکدست شدن گلۀ طیور، تولید مثل سالم ، و بازدهی خوب خوراک کمک کند.
 
مرغ هایی به عنوان جایگزین نژادهای طیور دیگر
دانشمندان با استفاده از تکنیک های اصلاح ژنتیک، موفق به حذف آن بخش از DNA مرغ ها شدند که منجر به تولید تخم مرغ های پوچ (فاقد نطفه) می شد. سپس آنها سلول های بنیادی را – که سلول های جنسی اولیه نامیده می شود – از نژاد دیگری به وسیلۀ یک سوراخ بسیار ریز درون تخم مرغ تزریق کردند.
 
وزن مناسب لاشه استحصالی مرغ 1800-1200 گرم
بحث مرع سایز و وزن مرغ و فرهنگ سازی آن در بازار مصرف چند زمانی است که میان دولتمردان و تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ( کمتر ) مطرح شده است اما متاسفانه هنوز به نتیجه ای نرسیده و اگر هم جایی در حال اجرا و مصرف است ، در اقلیت بوده و نمی توان به عنوان یک پیروزی در فرهنگ سازی به آن اشاره کرد. تولیدکنندگان نیز در جای خود نسبت به سود افتصادی آن دلایلی مطرح می نمایند که خود جای پیگیری دارد.
 
لزوم باز نگری در عنوان درجه بندی کیفیتی مرغ کشتار شده
دون هیچ تردیدی، اقدام و به اجرا گذاردن طرح درجه بندی کیفیتی مرغ در راستای ارتقاء بهداشتی مرغ کشتار شده مصرفی مردم، از سوی سازمان دامپزشکی کشور اقدامی ممتاز تلقی میگردد اما شایسته تر این بود که قبل از اجرایی شدن این طرح با موضوع فوق نمی‌بایست فوریت و عجله گی بعمل آورده می‌شد
 
تأثیر کوید 19 بر روی تولیدکنندگان محصولات پروتئین حیوانی
با شیوع گستردۀ ویروس کرونا و همه گیر شدن آن در اکثر نقاط جهان، تولیدکنندگان گوشت، مرغ و تخم مرغ و لبنیات همچنان در تلاشند تا تولیدات خود را پایدار نگه دارند. در اینجا ما 3 چالش اصلی تولیدکنندگان را بررسی می کنیم و 3 راهکار مهمی را که دولت می تواند در چنین شرایط پیش بینی نشده ای ارائه دهد، عنوان می کنیم.
 
یادگیری نظارت آنتی باکتریایی بایستی در اولویت قرار گیرد
در این مقاله خانوم Laura Higham کارشناس بهداشت و دامپزشکی فارم FAI توضیح می دهند که چرا در سال 2020 میلادی نظارت آنتی باکتریایی دقیق در زنجیرۀ غذایی بایستی در اولویت امور قرار گیرد.
 
علت سقط جنین در گاوها
تقریباً تمام گاوداران گوشتی و شیری سقط جنین گاو را به نوعی تجربه کرده اند. اما دلیل این اتفاق ناخوشایند چیست؟ سقط جنین گاو ممکن است به دنبال یک بیماری عفونی و یا وارد آمدن آسیب و صدمه ای در طول بارداری رخ دهد. البته به گفتۀ کارشناسان چنانچه در یک گلۀ گاوی در مدت زمانی نسبتاً کوتاه چند سقط اتفاق بیفتد، این احتمال
 
راهکارهای پرورش مرغ محلی در شرایط بد اقتصادی
در این شرایط بد اقتصادی بسیاری از مرغداریها و کشتارگاه های صنعتی با مشکل عدم صرفه اقتصادی و ورشکستگی مواجه شده اند. از طرف دیگر با شیوع بیماری آنفولانزا و سایر بیماری ها در فصول سرد سال، قیمت مرغ گوشتی بالاتر می رود. بنابراین بسیاری از خانواده ها با پرورش مرغ محلی می توانند نیازهای پروتئینی خانواده را از این طریق تامین کنند و خود را درگیر نوسانات قیمتی مرغ نکنند.
 
Copyright © 2006 - 2020 ITPNews.com