اکنون یکی از محققین به نام ماری پییِر از دانشکدۀ علوم حیوانات دانشگاه لاوال کبک کانادا تیم تحقیقات بین الملل در چند زمینۀ تخصصی راه انداخته و در نظر دارند دریابند که چگونه کلسیم و فسفر در مراحل مختلف زندگی مرغ تخمگذار در بدن او پخش می شوند و تغذیۀ صحیح و دریافت مناسب این مواد معدنی می تواند نیازهای روزانۀ آنها را برآورده سازد تا پرورش دهندگان بتوانند چرخۀ تخمگذاری مرغ را افزایش دهند.
بازار فیتوژنیک ها یا محصولات گیاهی در اواخر دهۀ 80 میلادی ظهور کرد و در دهۀ گذشته رونق چشمگیری داشت. در واقع می توان آنها را به عنوان فناوری های نوین، پیشرفته و شفاف شناخت.
آمارها حاکی از آن است که سالانه ۱۵ تا ۱۸ میلیون تن نهاده دامی وارد کشور میشود که براین اساس در برخی سالها بیش از ۸.۵ میلیارد دلار ارز برای خرید این نهادهها از کشور خارج میشود.
با امیدواری صنعت مرغداری به بهبود نرخ جوجه ریزی در مرغ های گوشتی، محققین مطالعه و پژوهشی را انجام داده اند که تأثیر پودر ماهی را بر میزان تولیدمثل خروس ها و مرغ های مادر بسنجند.
استادیار دانشگاه جورجیا و کارشناس مهندسی مرغداری Lilong Chai می گوید: "مهم ترین مزیت هوش مصنوعی و تکنولوژی نظارت سیستماتیک افزایش دقت در مرغداری است. نظارت اتوماتیک بر روی نوک زنی طیور می تواند منجر به کاهش کانیبالیسم و آسیب میان طیور شده و در عین حال خسارت های اقتصادی کمتری هم به دنبال داشته باشد.
نگهداری از سیستم تهویه در فارم های مرغ گوشتی در واقع به معنی تضمین سودآوری و برخورداری از محصول سالم و باکیفیت و همچنین جلوگیری از هزینه های مازاد است.
وزارت کشاورزی امریکا به یک محقق از دانشکدۀ علوم دامی پنسیلوانیا 300 هزار دلار اعطا کرد تا در زمینۀ کاهش تولید گاز متان در دامداری ها تحقیق و پژوهش کند.
جوجه مرغ های کوچک بایستی از جیرۀ غذایی مناسب برخوردار شوند تا سالم و پربازده شوند. در طول هفتۀ اول رشد جوجه سریع است بخصوص در دستگاه گوارش و سیستم ایمنی.
مرگ و میر معمولاً ناشی از بیماری هاست اما می تواند ناشی از ضعف مدیریت نیز باشد. برای اینکه علت مرگ و میر مشخص شود معمولاً آزمایشاتی بر روی لاشه انجام می شود. با اینحال بایستی در گزارشات مربوط به نتیجۀ کالبد شکافی نیز دقت شود.
در این زمانه که رفاه حیوانات بسیار مورد توجه قرار می گیرد در نظر گرفتن رفاه حال طیور به هنگام جابجایی و انتقال بسیار منطقی و بجاست. البته بایستی اعتراف کرد نظارت بر رفاه حیوانات و بهبود و ارتقاء تکنولوژی در این زمینه خیلی هم زود اتفاق نیفتاد.
آویلامایسین آنتی بیوتیکی از خانواده ارتوزومایسین است که از تخمیر باکتری استرپتومایسس ویریدوکروموژنز تولید می شود. آویلامایسین در ماکیان و بوقلمون به منظور کنترل آنتریت های باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرد.
ایمریا موجودات تک یاختۀ انگلی هستند که روده را تحت تأثیر قرار می دهند و باعث اسهال در طیور می شوند و وقتی طیور علائم بالینی از خود نشان می دهند یعنی به بیماری کوکسیدوز مبتلا شده اند.
صنعت غذای دریایی کانادا در مناطق نزدیک به اقیانوس اطلس نمی داند که چگونه می تواند از ضایعات و محصولات جانبی استفادۀ بهینه را ببرد. از سوی دیگر، صنعت مرغداری با بهای سنگین خوراک دست و پنجه نرم می کند. حال اگر راه حلی باشد که به نفع هر دو صنعت عمل کند چطور؟
بررسی اثرات فیتاز قارچی و باکتریایی در جیره های با فسفر، کلسیم و انرژی قابل متابولیسم کاهش یافته بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه های خون و استخوان جوجه های گوشتی
محققین با کمک ویرایش ژن موفق شدند تا بچه موش های تک جنسیتی به وجود آورند آن ها بر این باورند که با کمک این اکتشاف قادر خواهند بود زندگی طیور را بهبود بخشند.
پرورش و جوجه کشی از مرغ امروزه به دلیل داشتن ارزش بالای گوشت و تخم آن میتواند یک روش عالی برای کسب و کار بشمار آید. اما داشتن تجربه کافی میتواند تاثیر بسیار زیادی در موفقیت کسب و کار باشد. اگر جز افرادی هستید که میخواهید جوجه کشی از مرغ و حتی بهترین نژاد مرغ برای جوجه کشی را بدانید حتما تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
طبق تجارب به دست آمده، گرما و رطوبت زیاد در طول پروسۀ جوجه کشی می تواند منجر به بروز مشکلات و آسیب های پا در جوجه بوقلمون ها گردد و متعاقباً افزایش هزینه ها و خسارات را به دنبال بیاورد.
دستگاه یا ماشین جوجه کشی ابزاری به منظور شبیه سازی عمل مرغ مادر در خارج کردن جوجه از تخم می باشد. این نوع تخم که از آن با نام تخم نطفه دار یاد میشود در اثر جفتگیری پرنده ماده با نر حاصل میشود . پرنده ماده بر اساس غریضه ی طبیعی که دارد بر روی تخم نشسته ، آن را میچرخواند و بر اساس گرما و رطوبتی که به تخم میدهد سبب خارج شدن جوجه از تخم میشود.
ما در این مقاله قصد داریم در مورد انواع سبوس برنج مطالبی ارائه کرده و اهمیت مصرف آنها را مورد بررسی قرار دهیم. پس توصیه میشود برای آشنایی با انواع سبوس و ویژگیهای آنها با ادامه این متن همراه شوید.
وزارت کشاورزی امریکا اعلام کرد با توجه به اینکه در بازرسی ها برخی از محصولات مرغ نیمه آماده حاوی سالمونلا بوده کارخانجات در صورتی که این میزان سالمونلا را کاهش ندهند احتمال تعطیل شدن برای آنها وجود دارد.
محققین استرالیایی برای فراوری شیر خام به تکنیک جدیدی دست یافته اند که ادعا می شود ضمن آن که تمامی مزایای شیر پاستوریزه را دارد مواد مغذی بیشتری را حفظ می کند و عطر و طعم بهتری نیز دارد.
دون هیچ تردیدی، اقدام و به اجرا گذاردن طرح درجه بندی کیفیتی مرغ در راستای ارتقاء بهداشتی مرغ کشتار شده مصرفی مردم، از سوی سازمان دامپزشکی کشور اقدامی ممتاز تلقی میگردد اما شایسته تر این بود که قبل از اجرایی شدن این طرح با موضوع فوق نمیبایست فوریت و عجله گی بعمل آورده میشد
دو سال تحقیق و پژوهش تیم کانادایی کارشناسان سلامت حیوانات در نهایت منجر به توسعۀ سیستم نظارتی الکترونیک با عنوان Transport Genie شده است؛ سیستمی که در هر لحظه قادر است وضعیت دام و طیور و هوای داخل ماشین حامل را نظارت کند.
ارزیاب های دام در واقع ارزش بازاری و قیمت رسمی دام را تعیین می کنند. گزارشی که ارزیاب تهیه می کند شامل 1-قیمت و ارزش دام، 2- هدفی که بخاطر آن دارد دام را ارزیابی می کند (که شامل خیلی موارد مثل بیمه، خرید و فروش، وام، حسابرسی و یا حتی حق و حقوق مربوط به طلاق و ورشکستگی و غیره باشد) ، 3- اسناد پشتیبانی شده و گواهینامه های معتبر مربوط به همان صنعت می باشد.
مرغ Kadaknath که از نوک آن تا استخوانش به رنگ سیاه است بومی استان مدیا پرادش هند است. این مرغ سیاه که به Kali Masi یا در اندونزی به Ayam Cemani نیز معروف است، نه تنها منبع غذایی مهمی محسوب می شود بلکه جایگاه ویژه ای در آداب و سنن و فرهنگ بومی آنها دارد.
بیشتر افراد زنبورها را به دو خصلت می شناسند : عسل و نیش ! اما زنبورها بسیار پیچیده تر از این هستند. به عنوان مثال، زنبورهای عسل در کلونی های بسیار منظم اجتماعی زندگی می کنند که هر زنبور نقش خاص خود را دارد. در واقع بیش از 20 هزار گونه زنبور در جهان وجود دارد.
گوشت بلدرچین مواد مغذی بسیاری مانند پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن و روی دارد. و تخم بلدرچین حاوی پروتئین و کولین زیادی است که برای مغز ما بسیار مفید است.
ناصر رضاییپور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص خواص پای مرغ در طب ایرانی اظهار کرد: پای مرغ از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار است که معمولا اکثر افراد از آن بی خبر هستند و تمایلی برای مصرف این ماده غذایی ندارند.
یک کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: از گرده گل بهعنوان یک غذای خارقالعاده با ارزش غذایی زیاد، انرژی فراوان و تأمینکننده سلامتی یاد شده است.
غلامرضا توکلی - مدیر کل دامپزشکی استان البرز - اظهار داشت: اجرای طرح ارتقای کیفیت تخممرغ در استان البرز در حال اجرا است و عرضه تخم مرغ باید بهصورت بستهبندی صورت پذیرد.