بر اساس طرح جدید ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سه نوع با کیفیت و قیمت متفاوت عرضه می شود .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به طرح جدید ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت:براساس براساس این طرح سه نوع مرغ B,مرغA و مرغ A و پلاس به بازار عرضه می شود .
حسین ایراندوست افزود:این دسته بندی ها برپایه کیفیت کشتارگاهی مرغ است که مرغ B در کشتارگاه با خط یک(تخلیه اندرونی مرغ با دست) تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به طرح جدید ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت:براساس براساس این طرح سه نوع مرغ B,مرغA و مرغ A و پلاس به بازار عرضه می شود .
حسین ایراندوست افزود:این دسته بندی ها برپایه کیفیت کشتارگاهی مرغ است که مرغ B در کشتارگاه با خط یک(تخلیه اندرونی مرغ با دست) تولید می شود.
وی تصریح کرد: مرغA با دستگاه های اتوماتیک تخلیه درونی می شود که نتیجه آن کم ترین دور ریز را دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد:مرغ Aپلاس هم ضمن کشتار با خط ۲(خط اتوماتیک تخلیه اندرونی مرغ)و حذف خنک کننده آبی مرغوب ترین مرغ از نظر کیفیت کشتارگاهی است.
ایراندوست افزود: مرغB که عمده مرغ توزیع شده دربازار است مطابق قیمت تنظیم بازارکشور عرضه می شود،مرغAتا ۵درصد گرانتر از قیمت تنظیم بازار است و مرغ Aپلاس تا ۱۰ درصد افزایش قیمت تنظیم بازار عرضه میشود.
هم اکنون در بازار اصفهان مرغ Bو مرغ Aپلاس توزیع میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد:مرغ Aپلاس هم ضمن کشتار با خط ۲(خط اتوماتیک تخلیه اندرونی مرغ)و حذف خنک کننده آبی مرغوب ترین مرغ از نظر کیفیت کشتارگاهی است.
ایراندوست افزود: مرغB که عمده مرغ توزیع شده دربازار است مطابق قیمت تنظیم بازارکشور عرضه می شود،مرغAتا ۵درصد گرانتر از قیمت تنظیم بازار است و مرغ Aپلاس تا ۱۰ درصد افزایش قیمت تنظیم بازار عرضه میشود.
هم اکنون در بازار اصفهان مرغ Bو مرغ Aپلاس توزیع میشود.