معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 13 هزار و 500 تن گوشت مرغ در ایلام تولید شده است.
مجتبی شیرخانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: این میزان گوشت سفید مرغ توسط 435 واحد پرورش طیور صنعتی و نیمه صنعتی در این استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی ادامه داد: علاوه براین بافت عشایری استان و ساکنان روستاهای ایلام به طور سنتی به پرورش طیور میپردازند که این قشر نیز تولیدات دامی خود را از جمله گوشت سفید را به بازار مصرف ارائه میکنند.
این مسئول اضافه کرد: البته این میزان تولید گوشت سفید در استان بیش از نیاز بازار مصرف داخلی ایلام بوده و حدود 50 درصد آن به استانهای همجوار حمل میشود.
شیرخانی تصریح کرد: با افزایش تعداد واحدهای دامداری و تولید سرانه آنها ایلام به قطب دامپروری غرب کشور تبدیل میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: این دستگاه اجرایی مصمم به صدور مجوزهای لازم برای واجدین الشرایط ایجاد کننده واحدهای دامی در استان ایلام است.
وی ادامه داد: از همه مهمتر شرایط آب و هوایی و اقلیم استان ایلام زمینه ایجاد و توسعه مراکز تولید و پرورش دام را در این استان دو چندان کرده است.
این مسئول اضافه کرد: طی پنج سال گذشته موافقت اصولی ایجاد واحدهای پرورش طیور گوشتی از سوی سازمان جهاد کشاورزی در استان ایلام بدون محدودیتی صادر شده است.
شیرخانی تصریح کرد: در شش ماه اول امسال شش میلیون و 444 هزار و 492 قطعه جوجه در مرغداریهای ایلام جوجهریزی شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: از این میزان جوجهریزی نیز 13 هزار و 500 تن گوشت مرغ در ایلام تولید شده است.
وی ادامه داد: این میزان تولید گوشت سفید از لحاظ تولید 26 درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته است.