27 واحد مرکز بسته بندی پای مرغ در سطح کشور وجود دارد

27 واحد مرکز بسته بندی پای مرغ در سطح کشور وجود دارد
در هفته دامپزشکی با حضور دکتر دستور بخش فرآوری پای مرغ و کارخانه تبدیل ضایعات کشتارگاه صنعتی طیور سپیدان در شهرستان آمل افتتاح شد.
به مناسبت هفته دامپزشکی بخش فرآوری پای مرغ و کارخانه تبدیل ضایعات کشتارگاه صنعتی طیور سپیدان آمل با حضور ریاست سازمان دامپزشکی کشور، مهندس فرزانه معاونت برنامه ریزی استانداری مازندران و تنی چند از مدیران کل دستگاههای اجرای استان افتتاح شد.
در این مراسم که دکتررضایی مدیر کل حوزه ، دکتر تبرائی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی، نوری مدیر حراست سازمان، دکتر محقق کارشناس بخش نظارت و خانم زارعان رئیس اداره روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور وی را همراهی میکردند، دکتر مجید مختاری مدیر کل دامپزشکی، محمودی راد مدیر کل حفاظت محیط زیست استان، فرماندار آمل و دیگر تنی چند از مسئولین استانی حضور داشتند.
دکتر دستور به توان و پتانسیل استان در بخش تولید فرآورده های خام دامی اشاره کرد و اظهار داشت: استان مازندران با دارا بودن ظرفیت های بالا در بخش پرورش طیور بخش قابل توجهی از مرغ کشور را تامین می نماید.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در حال حاضر نیاز روز جامعه به محصولات دارای استاندارد های صادراتی بیش از قبل می باشد اظهار امیدواری نمود که به زودی شاهد این خواهیم بود که زنجیره کامل مرغ از مرحله تولید تا زمان استفاده مصرف کننده بگونه ای باشد که کاملاً مطابق با استانداردهای بین المللی جهت امر صادرات باشد.
وی تعداد واحدهای مراکز بسته بندی پای مرغ در کشوررا 27 واحد اعلام کرد.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com