افتتاح کارگاه بسته بندی گوشت با حضور استاندار مازندران

افتتاح کارگاه بسته بندی گوشت با حضور استاندار مازندران
کارگاه بسته بندی گوشت با حضور استاندار مازندران، فرماندار قائم شهر، مدیر کل دامپزشکی استان و جمعی از مسوولین استانی و شهرستانی در محل شهرک صنعتی رستم کلای شهرستان قائم شهر افتتاح و آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، این کارگاه بسته بندی با نظارت مستقیم دامپزشکی و با اخذ کد پروانه بهره برداری دامپزشکی تحت نظر یک دامپزشک به عنوان مسوول فنی بهداشتی اقدام به قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و مرغ می‌نماید.
سید حسین رضوانی در مراسم افتتاحیه این کارگاه که به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد. اظهار داشت: عرضه مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر صرفه اقتصادی به بهداشت عمومی جامعه نیز کمک می‌کند.
وی با اشاره به وجود کارگاه‌های مشابه در استان افزود: تغییر فرهنگ مصرف خانوار به سوی مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر ارتقای سطح بهداشتی با به کارگیری افرادی در این کارگاه‌ها در کاهش معضل اجتماعی بیکاری نیز مؤثر است. 
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com