با فرهنگ سازی مصرف گوشت شتر مرغ تولید این محصول نیز در فارس افزایش قابل توجهی داشته است.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان فارس افزود: از ابتدای امسال تا کنون 64تن گوشت شترمرغ در فارس تولید شده است.
صادقی افزود: پارسال 39 تن گوشت شتر مرغ در فارس تولید شد که پیشبینی می شود امسال حدود 3 برابر افزایش یابد.
وی افزود : فارس 9 واحد پرورش دهنده شتر مرغ دارد.
گوشت مرغ شتربه علت داشتن چربی ، کلسترول و سدیم کمتر از ارزش غذایی بالایی در مقایسه با گوشت قرمز بر خوردار است و مصرف آن برای بیماران قلبی و فشارخون توصیه میشود.
فارس از تولیدکنندگان مهم شتر مرغ در کشور است.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان فارس افزود: از ابتدای امسال تا کنون 64تن گوشت شترمرغ در فارس تولید شده است.
صادقی افزود: پارسال 39 تن گوشت شتر مرغ در فارس تولید شد که پیشبینی می شود امسال حدود 3 برابر افزایش یابد.
وی افزود : فارس 9 واحد پرورش دهنده شتر مرغ دارد.
گوشت مرغ شتربه علت داشتن چربی ، کلسترول و سدیم کمتر از ارزش غذایی بالایی در مقایسه با گوشت قرمز بر خوردار است و مصرف آن برای بیماران قلبی و فشارخون توصیه میشود.
فارس از تولیدکنندگان مهم شتر مرغ در کشور است.