برزو هیبتیان گفت: پیشبینی میشود تا پایان برنامه پنجم توسعه تولید شیر در این استان از 250 هزار تن به 300 هزار تن، گوشت قرمز از 29 هزار تن به 31 هزار تن، گوشت مرغ از 20 هزار تن به 22 هزار تن افزایش یابد.
وی افزود: تولید تخم مرغ از 2 هزار و 500 تن به 3 هزار تن و عسل از 700 تن به یکهزار و 200 تن برسد.
هیبتیان اشتغالزایی را هدف اصلی تدوین برنامه پنجم توسعه در این استان برشمرد و گفت بر اساس برنامه پنج ساله تدوین شده در بخش دام و طیور این استان پیشبینی میشود تعداد فرصتهای شغلی در بخش دام استان به 2 هزار و 235 فرصت شغلی افزایش یابد.
وی افزود: تولید تخم مرغ از 2 هزار و 500 تن به 3 هزار تن و عسل از 700 تن به یکهزار و 200 تن برسد.
هیبتیان اشتغالزایی را هدف اصلی تدوین برنامه پنجم توسعه در این استان برشمرد و گفت بر اساس برنامه پنج ساله تدوین شده در بخش دام و طیور این استان پیشبینی میشود تعداد فرصتهای شغلی در بخش دام استان به 2 هزار و 235 فرصت شغلی افزایش یابد.