افزایش نرخ ارز، عامل اصلی افزایش قیمت گوشت نیست

افزایش نرخ ارز، عامل اصلی افزایش قیمت گوشت نیست
نائب رئیس اتحادیه مواد پروتئینی و گوشتی ارومیه گفت: افزایش قیمت ارز عامل اصلی گرانی گوشت نیست.
کریم عرب باغی افزود: نوسانات قیمت ارز اگرچه در افزایش قیمت بی‌تاثیر نیست ولی دلیل اصلی گرانی گوشت قرمز تولید داخل، این عامل نیست بلکه قاچاق دام زنده عامل اصلی گرانی گوشت است.
وی با بیان اینکه هیچ کمبودی در دام سبک و سنگین در ارومیه وجود ندارد، گفت: متاسفانه هیچ نظارتی بر قاچاق دام زنده از مرزها صورت نمی‌گیرد و بدلیل قاچاق، قیمت گوشت افزایش یافته است.
وی ادامه داد: گوشت‌های وارداتی (یخ زده) عرضه شده در بازار نیز به دلیل وارد شدن قبل از افزایش نرخ ارز افزایش قیمتی ندارد.
نائب رئیس اتحادیه مواد پروتئینی و گوشتی ارومیه با اشاره به افزایش 10 درصدی قیمت گوشت قرمز و مرغ تصریح کرد: افزایش قیمت از حدود یک ماه پیش آغاز شده و متاسفانه روند صعودی را طی می‌کند.
عرب باغی، قیمت روز گوشت گوسفندی مخلوط را هرکیلو 45 هزار تومان اعلام کرد و افزود: گوشت گوساله  بی استخوان هرکیلو 40 هزار تومان و گوساله استخوان دار 32 هزار تومان است و قیمت مرغ نیز از 7600 تا 8800 بسته به نوع مرغ و کشتارگاه عرضه می‌شود.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com