پس از دو سال ترس و نگرانی از شیوع بیماری جنون گاوی در برزیل، سرانجام چین درهای بازار خود را به روی این کشور باز می کند.
وزیر کشاورزی برزیل Neri Geller از سرگیری این معاملات را به عنوان یک پیروزی و تأییدیه ای از کیفیت و سلامت تولیدات گوشتی برزیل و رعایت بهداشت در کارخانجات تولیدی دانست.
چین در سال 2012 میلادی ، 768 / 37 میلیون دلار واردات گوشت گوسالۀ برزیلی داشت. در سال 2013 میلادی علیرغم تحریمات، مجموع صادرات گوشت گوسالۀ برزیل به چین دو برابر افزایش یافت. این امر به دنبال موافقت دو کشور چین و استرالیا برای داشتن تجارت آزاد و لغو تعرفۀ صادرات گوشت گوساله استرالیایی به چین اتفاق افتاد.