بحران اقتصادی مصرف گوشت را در ایتالیا پنج درصد کاهش داده است

بحران اقتصادی مصرف گوشت را در ایتالیا پنج درصد کاهش داده است
بدلیل بحران اقتصادی، مصرف گوشت در ایتالیا پنج درصد کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری ایتالیایی زبان آدنکرونوس، بدلیل تاثیرهای ناشی از بحران اقتصادی، مصرف گوشت شهروندان این کشور که یکی ازمواد غذایی پایه است، پنج درصد کاهش یافته است.
بر همین اساس، خریداری کردن گوشت از سوی شهروندان ایتالیایی از شروع سال 2013 میلادی تا ماه مارس امسال بطور قابل توجهی کاهش یافته است.
 
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com