رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی سراسر کشور با تاکید براینکه بالا بودن میزان تولید مرغ اجازه بالا رفتن قیمت آن را برای مصرفکننده نمیدهد، افزود: البته به دلیل بالارفتن قیمت جوجه یک روزه و افزایش قیمت نهادهها در حال حاضرقیمت مرغ برای تولیدکننده مقرون به صرفه نیست.
محمد یوسفی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در چند روز گذشته قیمت مهمترین اقلام دان مورد نیاز تولیدکنندگان این بخش افزایش یافته است، ادامه داد: قیمت ذرت تحویلی بندر تا چند روز گذشته بین 235 تا 238 تومان در هر کیلو بود که اکنون این قیمتها به حدود 280تا 310 تومان افزایش یافته است.
وی در ادامه با بیان اینکه قیمت جوجه یک روزه به شدت افزایش یافته است، ادامه داد: جوجهای را که تولیدکنندگان تا مدتی پیش با مبلغ 550 تا 600 تومان میخریدند در حال حاضر تا 800 تومان نیز افزایش یافته است که تمام این موارد قیمت تمام شده گوشت مرغ را بالا میبرد.
یوسفی گفت: قیمت تمام شده گوشت مرغ قبلا حدود 1600 تا 1650 تومان در هر کیلو بود که اکنون به بالاتر از 1750 تومان رسیده است به عبارتی در حال حاضر باید قیمت گوشت مرغ حدود 2950 تومان برای مصرفکننده باشد در صورتی که این قیمتها اکنون در تهران حدود 2300 تا 2400 تومان بیشتر نیست.
وی با اشاره به دلایل افزایش قیمت جوجه یک روزه گفت: مرغداران برای اینکه شب عید مرغ داشته باشند و قیمتی که بتواند زیانهای گذشته را جبران کرده عرضه کنند قیمت جوجه یک روزه را بالا بردهاند، البته با توجه اینکه امسال تنظیم بازار گوشت و مرغ برای شب عید با وزارت بازرگانی است، مشغول برنامهریزی برای تنظیم بازار و متعادل کردن قیمتها هستند.
رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی سراسر کشور با شاره به اینکه مقدار زیادی ذخیرهسازی برای شب عید انجام شده که شب عید وارد بازار میشود، افزود: مصرفکنندگان برای شب عید مشکلی از این جهت نخواهند داشت ولی لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید در این بخش برای حمایت و ایجاد امنیت از تولیدکنندگان تدبیری اندیشده تا تولیدکنندگان این بخش زیان نبینند چراکه حتی اگر شب عید نیز تولید مطلوبی داشته باشیم ممکن است با ادامه این روند تولیدکنندگان از تولید عقبنشینی کرده و تولید متوقف شود.