به دلیل نگرانی از بیماریهایی نظیر aflatoxin که به کیفیت محصول آسیب می رساند امسال برداشت دانۀ سویا و ذرت ایالات متحد سریع تر از آنچه که پیش بینی شده بود صورت گرفت. طبق گزارش هفتگی برداشت محصول وزارت کشاورزی ایالات متحد ، تا 16 سپتامبر (26 شهریور) 26درصد برداشت صورت گرفت. کشاورزان 10 درصد محصول سویا را برداشت کردند که بالاتر از رقم 4 درصدی است که پیش از این برآورد شده بود. طبق اظهارات Karl Setzer ، یکی از کارشناسان مشاور بازرگانی با شرکت Max Yield "روند برداشت محصول بسیار سریع پیش می رود و در حال حاضر حداقل 30 روز جلوتر از برداشت نورمال و عادی هر سال هستیم. "{tor_sutitle}طبق تحلیل کارشناسان ، برداشت محصول تا هفتۀ اول ماه اکتبر (نیمۀ مهر) به پایان خواهد رسید{/tor_sutitle}
به گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحد ، 36 درصد برداشت محصول ذرت تا 16 سپتامبر انجام شد که نسبت به برداشت 21 درصدی 9 سپتامبر بالاتر بود. در ایالت Iowa 22 درصد برداشت محصول انجام شده و برداشت دانۀ سویا در این ایالت و ایالت Illinois به ترتیب 6 و 3 درصد بود.