به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر حمید خانقاهی ابیانه اظهار داشت: مراکز عرضه فرآورده های دامی باید به این سمت حرکت کنند که از قطعه بندی جلوگیری کرده و بسته های قطعه بندی شده را عرضه کنند.
به گفته وی، اجرای این طرح علاوه بر اینکه مسایل بهداشتی بیشتر رعایت می شود، مردم می توانند قطعه هایی که بیشتر تمایل دارند را خریداری و مصرف کنند.
معاون مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی گفت: زمانی که به سمت گوشت مرغ قطعه بندی شده برویم تنوع محصول ایجاد می شود و علاوه بر آن مشترهای مختلفی را جذب می کنند.
به گفته دکتر خانقاهی، با اجرای طرح عرضه مرغ قطعه بندی شده وزن کمتری از یک مرغ کامل در بسته قرار می گیرد و به این ترتیب با قیمت پایین تری در اختیار مردم قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: این طرح علاوه بر رعایت مسائل بهداشتی که در یک مرکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی قابل تضمین است، از آلوده شدن محیط زیست نیز جلوگیری می کند.