بهبود بازدهی جیره ها در مرغداری با استفاده از دان ساچمه ای

بهبود بازدهی جیره ها در مرغداری با استفاده از دان ساچمه ای
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: حرارت و فشار حاصله از دستگاه تهیه کننده دانِ ساچمه ای باعث بهبود کیفیّت و بازدهی جیره ها در مرغداری می شود.
جاوید بهروزین افزود: استفاده بهینه از مواد اولیه نظیر گندم، جو و چاودار که طیور به تنهایی از مصرف آنها خودداری می کنند با بهره گیری از دانِ ساچمه ای مهیّا خواهد شد.
وی با اشاره به کاهش هدر رفت دانِ ساچمه ای تصریح کرد: کارشناسان کاهش هدر رفتن در دانِ موقع وزش باد در حین بارگیری و حمل را از مزایای مهم دانِ ساچمه ای می دانند.
بهروزین ادامه داد: در دان های آردی و ریز، ریخت و پاش بیشتر است و مقداری همراه با گرد و خاک به کف بستر می ریزد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از عادات طیور در خوردن دان گفت و یادآور شد: طیور دانه های درشت را خورده و آرد دان که حاوی مواد ویتامینی، معدنی و ضروری است در تَهِ دانخوری ها باقی می ماند و در صورت ماندگار شدن، فاسد می شود.
وی اظهار داشت: به هنگام حرارت دادن، تعداد از باکتری های مضر در مواد اولیه نیز از بین می رود.
بهروزین با بیان نمودن مهم ترین معایب دانِ ساچمه ای تاکید کرد: افزایش هزینه تولید دان، افزایش مصرف آب و همین طور افزایش رطوبت مدفوع طیور از مهم ترین معایب دانِ پلت شده یا ساچمه ای است.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com