تأثیر 100 – 80 درصدی واکسیناسیون در جوجه کشی در مقابل H5N1

تأثیر 100 – 80 درصدی واکسیناسیون در جوجه کشی در مقابل H5N1
تحقیقات به عمل آمده در مصر و منتشر شده در Avian Pathology ، حاکیست که انجام یک واکسیناسیون rHV-AI در جوجه کشی راه پیشگیری مؤثری در مقابل H5N1 است.
این گزارش حاکیست تک دوز این واکسن تا 19 هفته مقاومت بدن پرنده را بالا می برد و علاوه بر این مقرون به صرفه تر از واکسیناسیون فعلی است که تا 4 هفتگی قابل اجرا نیستند. 
- احتمال آلودگی کمتر 
این واکسن که برای طیور تخمگذار ، گوشتی ، و مادر مناسب است توسط Ceva و با استفاده از تکنولوژی جدید و دانش کنونی که 50 سال در واکسن ها مورد استفاده قرار گرفته، توسعه یافته است. علاوه بر این، استفاده از این واکسن در محیط کنترل شدۀ جوجه کشی جوجۀ یکروزه به معنی افزایش محافظت و کاهش احتمال آلودگی جوجه ها و در نتیجه تولیدات پروتئینی سالم تر (گوشت و تخم مرغ) برای مصرف کننده است.
آقای Pierre-Marie Borne مدیر مربوط به "امور بیماری های مشترک انسان و دام و سلامت غذایی Ceva" اذعان داشت : "انفولانزای مرغی تهدیدی برای صنعت مرغداری جهان و متعاقبا سلامت انسان به حساب می آید. ما می بایست با بکارگیری تکنولوژی مفید اقدامی در این خصوص انجام دهیم." 

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com