در جلسات سخنرانی کمپانی EW Nutrition که اخیراً در فیلیپین و ویتنام برگزار شد ، استفاده از ایمونوگلوبولین های پودر تخم مرغ به عنوان ترکیبات خوراکی ، به ویژه در خوراک دام جوان بعنوان محور اصلی تحقیقات عنوان شد.
در این کنفرانس محققین و پژوهشگران حاضرعنوان کردند که چگونه ایمونوگلوبولین های تخم مرغ بر روی گوساله ها در مراحل مختلف رشد تأثیر می گذارند. به گفتۀ یکی از این محققین : " ایمونوگلوبولین های تخم مرغ که بعنوان پودر تخم مرغ در جیرۀ خوراکی گنجانده می شوند یک دستیافت بسیار خلاقانه در مدیریت دام جوان و کنترل اسهال ناشی از عوامل مختلف بیماری زا است. آنتی بادی موجود در تخم مرغ به آنتی ژن های روده که محل تکثیر باکتری اسهالی است می چسبند و آن را تضعیف می کنند."
در پایان مدیر این تیم تحقیقاتی اذعان داشت منتظر بازخورد مصرف کنندگان از این محصول خواهیم بود.