تهاتر مرغ با شرکت پشتیبانی امور دام منتفی شد

تهاتر مرغ با شرکت پشتیبانی امور دام منتفی شد
امکان تهاتر مرغ با شرکت پشتیبانی امور دام در ازای تحویل نهاده‌ها وجود ندارد و این امر منتفی است، زیرا سالانه یک میلیون و 800 هزار تن مرغ در کشور تولید می‌شود و این شرکت ظرفیت پذیرش این حجم از تولید را ندارد.
رئیس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ کشور با اعلام این مطلب با اشاره به اینکه مرغداران در وضعیت بلاتکلیف به سر می‌برند، گفت: نرخ نهاده‌ها یک‌باره و بدون اعلام به فعالان صنعت مرغ گران شد که این امر مرغداران را در وضعیت بدی قرار داده است.
محمد یوسفی با بیان این که مرغداران از گذشته 200 هزار تن نهاده را خریداری و پولش را به شرکت پشتیبانی امور دام پرداخت کرده‌اند، اظهار امیدواری کرد که این شرکت حداقل به تعهدات خود عمل کرده و حواله‌های خوراک طیوری را که پیش از افزایش نرخ نهاده‌ها صادر شده است، پرداخت کند.
وی افزود: در روزهای آینده با حضور معاونت امور دام، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و تشکل‌ها جلسه‌ای تشکیل می‌شود و با توجه به قیمت جدید نهاده‌ها، نرخ جدیدی برای گوشت مرغ تعیین می‌شود.
اولین حواله‌های خوراک مرغ با نرخ جدید صادر شد
رئیس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ کشور با اشاره به اینکه از روز گذشته حواله‌های خوراک مرغ با نرخ جدید صادر شد، خاطرنشان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید درباره قیمت مرغ، سرمایه در گردش مرغدار، بیمه و مابه‌التفاوت ارز مرجع و مبادله‌ای صحبت کرده و با مرغداران به توافق برسد.
یوسفی در واکنش به خبر پرداخت نهاده‌های طیور در ازای تحویل مرغ به شرکت پشتیبانی امور دام که مقدم‌نیا چندی پیش در گفتگو با یکی از خبرگزاری‌ها اعلام کرده بود، ادامه داد: امکان تهاتر مرغ با شرکت پشتیبانی امور دام در ازای تحویل نهاده‌ها وجود ندارد و این امر منتفی است، زیرا سالانه یک میلیون و 800 هزار تن مرغ در کشور تولید می‌شود و این شرکت ظرفیت پذیرش این حجم تولید را ندارد.
وی درباره قیمت مرغ تصریح کرد: عوامل زیادی جدا از نرخ نهاده‌های ذرت و سویا مانند نرخ جوجه یک‌روزه در قیمت تمام‌شده گوشت مرغ تأثیرگذار است، بنابراین فعلاً نمی‌توان درباره قیمت مرغ در روزهای آینده اظهارنظر قطعی کرد.
قیمت مرغ بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود
رئیس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ کشور یادآور شد: نرخ امروز مرغ زنده درب مرغداری چهارهزار و 500 تومان و مرغ کشتار شش‌هزار و 200 تومان است. قیمت مرغ بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود. بنابراین این امکان وجود دارد که قیمت مرغ از این نرخ هم پایین‌تر بیاید.
یوسفی در پایان تأکید کرد: در صورتی که مردم این محصول را خریداری کنند و برای آن صف بایستند، قیمت این محصول پروتئینی بالا می‌رود، اما در صورتی که از خرید خود بکاهند، با وجود ضرر مرغدار، قیمت کاهش می‌یابد.

 
نظرات شما
  •  

    دکتر قاسم زاده گفت : ۹۲/۰۷/۱۱

    بالاخره از زبان آقای یوسفی شنیدیم که تعیین کننده قیمت مرغ عرضه و تقاضا است و نه قیمت تمام شده. قطعا با توجه به کمبود و کاهش عرضه نهاده ها عده ای از مرغداران مجبور به عرضه مرغ خود زیر وزن خواهند شد و این کاهش شدیدی در قیمت بازار ایجاد میکند. بدنبال آن افزایش شدید قیمتها را خواهیم داشت چون مرغی که قرار بود در زمان خود و با وزن مناسب کشتار شود قبلا زیر وزن عرضه شده. تازه این افزایش قیمت ممکن از هزینه های شدیدا افزایش یافته تولید را پوشش ندهد. داستان سیب زمینی و پیاز شده مرغ ارزان و مرغ گران!

    پاسخ...
  •  

    سرمدي گفت : ۹۲/۰۷/۱۲

    دولت قبلي بعد از 8 سال تجربه متوجه شد كه براي مرغ با توجه به قيمت تمام شده بايد قيمت كف و سقف تعيين كند البته قيمت كارشناسي شده توسط جهاد كشاورزي نه وزارت صنعت و معدن كه هيچ ارتباطي به كشاورزي ندارد : كه نتيجه ان توليد مازاد و امكان صادرات مرغ بعد ساليان سال شد . آيا جناب وزير صنعت و پرسنل محترم حاضرند 3 ماه بدون حقوق براي دولت كار كنند آخر سر هم مبلغ هنگفتي از جيب بابت زيان دولت پرداخت كنند كاري كه مرغدار نگون بخت در 3 ماه آتي بابت اشتباهات اين وزارتخانه محترم با فروش زندگي خود انجام داده .

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com