به گزارش جهان معاون برنامهریزی استانداری تهران گفت: در استان تهران روزانه ۴۰۰تن گوشت قرمز مصرف میشود.
نعمتالله ترکی در گفتوگو با فارس درباره واردات گوشت قرمز به استان تهران اظهار داشت: وضعیت تولید گوشت قرمز در استان تهران بسیار خوب است.
وی با اشاره به اینکه در استان تهران روزانه ۴۰۰ تُن گوشت قرمز مصرف میشود ادامه داد: از این مقدار ۳۵۰ تُن گوشت قرمز در استان تهران تولید میشود و مابقی نیز به صورت وارداتی است.
معاون برنامهریزی استانداری تهران خاطرنشان کرد: ۱۰۰ تا ۱۵۰ تُن کمبود گوشت قرمز در استان تهران داریم که به اجبار وارد میکنیم.
ترکی خاطرنشان کرد: با توجه به توافقات صورت گرفته و ارائه تسهیلات به دامداران قرار شده است که تا ۴ ماه آینده نیاز استان تهران در گوشت قرمز را تأمین کنند.
نعمتالله ترکی در گفتوگو با فارس درباره واردات گوشت قرمز به استان تهران اظهار داشت: وضعیت تولید گوشت قرمز در استان تهران بسیار خوب است.
وی با اشاره به اینکه در استان تهران روزانه ۴۰۰ تُن گوشت قرمز مصرف میشود ادامه داد: از این مقدار ۳۵۰ تُن گوشت قرمز در استان تهران تولید میشود و مابقی نیز به صورت وارداتی است.
معاون برنامهریزی استانداری تهران خاطرنشان کرد: ۱۰۰ تا ۱۵۰ تُن کمبود گوشت قرمز در استان تهران داریم که به اجبار وارد میکنیم.
ترکی خاطرنشان کرد: با توجه به توافقات صورت گرفته و ارائه تسهیلات به دامداران قرار شده است که تا ۴ ماه آینده نیاز استان تهران در گوشت قرمز را تأمین کنند.