35 تا 40 درصد جوجه یک روزه در کشور در مازندران تولید می شود که رتبه نخست کشور را در این بخش به مازندران داده است. معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ماهانه 33 میلیون قطعه جوجه یک روزه در ساری به باشگاه خبرنگاران افزود: بیشتر جوجه ها به دیگر استان های کشور صادر می شود. حسین عرب یکی از دلایل اصلی افزایش تولید جوجه یک روزه مازندران را شرایط آب و هوایی مناسب دانست و افزود: 9 میلیون قطعه جوجه ریزی در این استان انجام می شود. وی تولید مرغ گوشتی را 145 هزار تن در سال اعلام و تصریح کرد: تا پایان برنامه پنج ساله این میزان در مازندران به 200 هزار تن می رسد.