در یازده ماه سال جاری بیش از یک هزار و 851 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری شهرستان قائم شهر تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با اشاره به مطلب فوق افزود: در راستای تأمین امنیت غذایی جامعه در یازده ماهه سال جاری بیش از یک هزار و 851 تن گوشت قرمز به ارزش بالغ بر 407 میلیارد و 240 میلیون ریال در شهرستان قائم شهر تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
فرزین فرهادی با بیان این که این مقدار گوشت تولیدی از 53 واحد پرواربندی بره و گوساله و از مجموع 77 هزار و 725 رأس جمعیت دامی این شهرستان در مدت زمان فوق تولید و عرضه شد تصریح نمود: کارشناسان این مدیریت با حضور مستمر در واحدهای تولیدی در جهت ارتقای سطح دانش و آگاهی دامداران، نقش موثری داشته و موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازده اقتصادی و سودآوری و تأمین امنیت غذایی میگردند.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با اشاره به مطلب فوق افزود: در راستای تأمین امنیت غذایی جامعه در یازده ماهه سال جاری بیش از یک هزار و 851 تن گوشت قرمز به ارزش بالغ بر 407 میلیارد و 240 میلیون ریال در شهرستان قائم شهر تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
فرزین فرهادی با بیان این که این مقدار گوشت تولیدی از 53 واحد پرواربندی بره و گوساله و از مجموع 77 هزار و 725 رأس جمعیت دامی این شهرستان در مدت زمان فوق تولید و عرضه شد تصریح نمود: کارشناسان این مدیریت با حضور مستمر در واحدهای تولیدی در جهت ارتقای سطح دانش و آگاهی دامداران، نقش موثری داشته و موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازده اقتصادی و سودآوری و تأمین امنیت غذایی میگردند.