دامپزشکان مستقر در کشتارگاههای صنعتی طیور استان بر نحوه عرضه مرغ بهداشتی نظارت میکنند

دامپزشکان مستقر در کشتارگاههای صنعتی طیور استان بر نحوه عرضه مرغ بهداشتی نظارت میکنند
معاون فنی اداره کل دامپزشکی استان مازندران با اعلام خبر فوق افزود در استان مازندران حدود 16 کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که در تمام این کشتارگاه ها یک نفر دامپزشک در بخش کشتار و یک دامپزشک دیگر در بخش قطعه بندی و بسته بندی بر نحوه عرضه مرغ بهداشتی نظارت های لازم را دارند .
دکتر حمید رسولی زاده با بیان اینکه در کشتارگاه علاوه بر دکتر دامپزشک ، کارشناس و یا کاردان دامپزشکی بعنوان ناظر بهداشتی و یک نفر روحانی ناظر شرعی بر نحوه کشتار و عرضه مرغ سالم از نظر بهداشتی و شرعی نظارت می کنند افزود شهروندان مازندرانی در صورتی می توانند با آرامش خاطر نسبت به خرید مرغ بهداشتی تازه اقدام نمایند که به لیبل و یا برچسب روی مرغ بسته بندی شده توجه نموده تا مرغ خریداری شده از کشتارگاههای معتبر و تحت نظارت دامپزشکی بوده که دارای تاریخ تولید و تاریخ انقضاء باشد . وی در پایان از هم استانیهای عزیز خواست تا از خرید مرغ هایی که بصورت قطعه بندی با افزودنی های غیر مجاز نظیر رنگ زعفران در مراکزی عرضه میگردد که تحت نظارت دامپزشکی نبوده جداً خودداری نمایند و در صورت مشاهده چنین تخلفاتی مراتب را سریعاً به دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا اقدامات قانونی لازم بعمل آید . رسولی زاده تعداد مرغ های کشتاری در طول هفت ماهه سال 1391 را در 16 کشتارگاه صنعتی حدود 27 میلیون و هشتصد هزار قطعه عنوان کرد .

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com