دل و جگر مرغ، سلامت مصرف کننده‌ها را تهدید نمی‌کند

دل و جگر مرغ، سلامت مصرف کننده‌ها را تهدید نمی‌کند

یک فوق تخصص تغذیه گفت: مصرف دل و جگر مرغ مشکلی برای سلامت مصرف کننده‌ها ندارد.
دکتر کیومرث دانشور در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ، اظهار داشت: در کشوری مانند ایالات متحده از هر 10 نفر تعداد 7 نفر دچار اضافه وزن شدید هستند که این معضل ناشی از مصرف مواد غذایی حاوی مقادیر بالای هورمون است، اما در کشور ما به دلیل گران بودن هورمون، تولیدکنندگان نمی‌توانند به میزان زیاد از آن استفاده کنند و بر این اساس دل و جگر مرغهای تولید شده در داخل، مشکلی برای سلامت مصرف کننده به همراه نخواهد داشت.
دکتر دانشور در ادامه به توزیع پاچه مرغ در مراکز پخش فرآورده‌های گوشتی در داخل استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: توصیه نمی‌شود که از این محصول برای تغذیه استفاده شود، زیرا رعایت موازین بهداشتی در تهیه آن بسیار پیچیده است و از پروتئین بسیار کم ارزش و دیرهضمی برخوردار است.
وی در خصوص بیماریهای قابل سرایت از گوشت مرغ به انسان گفت: سالمونلا تنها بیماری است که از طریق گوشت مرغ به انسان منتقل می‌شود که در واقع همان تب حصبه است که می‌تواند کشنده باشد، اما اگر در شکل شبهه حصبه بروز کند که در واقع یک نوع عفونت غذایی تلقی می‌شود، به مدت یک هفته فرد را بستری می‌کند و کشنده نخواهد بود.
وی در خاتمه بر اهمیت بالای بهداشتی بودن گوشت مرغ تاکید کرد و از مسئولان خواست تا در تمامی پروسه‌های تولید گوشت مرغ نظارت دقیق داشته باشند.
 

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com