ذخیره بیش از 20 هزار تن مرغ برای ماه مبارک رمضان در اصفهان

ذخیره بیش از 20 هزار تن مرغ برای ماه مبارک رمضان در اصفهان
بیش از 20 هزار تن مرغ گرم و منجمد برای ماه مبارک رمضان در اصفهان ذخیره شد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت : از این میزان مرغ ذخیره شده 12هزار تن آن گرم و بیش از 8 هزار تن منجمد است که در آستانه ماه مبارک رمضان روانه بازار می‌شود.
آقای نجفی افزود : امسال ماهانه از مجموع بیش از 7 میلیون و 400 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریها ، 12 هزار تن مرغ تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10درصد افزایش یافته است.
وی شهرستانهای اصفهان ، نائین ، کاشان ، نجف آباد ، شهرضا و شاهین شهر را عمده تولید کنندگان مرغ در این استان بیان کرد و گفت : سالانه در1700 واحد مرغداری استان با 4دوره جوجه ریزی ، 154 هزار تن مرغ تولید می شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود : 70 درصد مرغ تولیدی اصفهان در داخل و بقیه به سایر استانهای کشور ارسال می شود.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com