سالانه حدود 2 میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود

سالانه حدود 2 میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران رشت: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با اعلام این خبر گفت : 136 هزار تن از این مقدار در گیلان تولید می شود در حالی که نیاز استان سالانه 65 هزار تن است.
ایرج بنیادی همچنین با اشاره به ظرفیت 325 میلیون تن قطعه ای تولید جوجه یک روزه در گیلان گفت: این رقم 25 درصد کل ظرفیت تولید جوجه کشور است که در 19 کارخانه جوجه کشی استان تولید می شود. 

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com