با توجه به آمارهای ارائه شده از سوی سازمان آماری BLS ، شاخص فصلی قیمت گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی و تخم مرغ با افزایش قابل توجهی در ماه می میلادی (اردیبهشت - خرداد) نسبت به بقیه زمان ها روبرو شده است .
BLS جمع آوری شاخص گوشت ، مرغ ، ماهی و تخم مرغ را از ژانویه سال 1967 شروع کرده است .
این شاخص برای گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی و تخم مرغ 7 / 7 درصد افزایش را نشان میدهد . شاخص مصرف داخلی 7 / 0 درصد از ژوئیه سال 2011 افزایش داشته است . این شاخص در ماه می 4 / 1 درصد و در ماه آوریل 5 / 1 درصد افزایش نشان داده است .
نمودار افزایش شدید شاخص قیمت گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ
علاوه بر این قیمت گوشت مرغ تازه به بالاترین میزان خود رسید . ابتدای ژانویه سال 1980 قیمت گوشت مرغ تازه به ازای هر پوند 70 / 0 دلاربود ولی این رقم در می سال 2014 در ازای هر پوند به 56 / 1 دلار رسید . و با توجه به اینکه هر پوند گوشت مرغ تازه 04 / 1 دلار در سال 2004 میلادی بوده پس با یک افزایش 50 درصدی مواجه شده است .
BLS ماهانه از هزاران خرده فروشی در سراسر ایالات متحده اطلاعات جمع آوری کرده و از آن برای اندازه گیری شاخص تورم مصرف کننده (CPI ) استفاده می کند .
CPI : تغییرات مشخص قیمت در بازه زمانی است و مقدار قیمتی است که مصرف کنندگان برای کالا و خدمات پرداخت می کنند . BLS به این نتیجه رسید که شاخص قیمت در ماه می در زمینه گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و قرآورده های لبنی 7 / 0 درصد تغییر داشته است .