رییس اداره پرورش طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: به منظور افزایش تولید گوشت مرغ، طرح بهبود مدیریت واحدهای نیمچه گوشتی در استان قزوین اجرا شد.
علی رمضانپور روز چهارشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا افزود: ۵۰واحد مرغداری نیمچه گوشتی با ظرفیت یک میلیون قطعه طیور تحت پوشش این طرح قرار گرفتهاند.
وی، کسب اطلاعات دقیق درمورد میزان تلفات در مرغداریهای گوشتی، تفکیک تلفات هفتگی، طول دوره پرورش طیور و اطلاع دقیق از متوسط وزن هر مرغ زنده با توجه به سن کشتار را از اهداف این طرح ذکر کرد.
به گفته این مسوول، محاسبه ضریب تبدیل دان و وزن مرغ، مقایسه شاخصها بین نژادهای گوشتی در کشور و مقایسه این شاخصها بین واحدهای مرغداری را از دیگر اهداف این طرح عنوان کرد.
رمضانپور یادآور شد: با اجرای این طرح ضریب تبدیل مرغ گوشتی در استان قزوین به ۲/۲۵کیلوگرم رسیدهاست.
رییس اداره پرورش طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برای اجرای این طرح ۶۸میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته که بصورت تسهیلات بانکی در اختیار پرورشدهندگان مرغ نیمچه گوشتی قرار میگیرد.
رمضانپور اضافه کرد: علاوه براین مبلغ، برای هر قطعه طیور ۱۶هزار ریال به مرغداران پرداخت میشود.