مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در استان آغاز شد.
مهدی حسینی اظهار داشت: این طرح همزمان با سراسر کشور با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی با حضور 18 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت دامپزشکی در سیستان و بلوچستان آغاز شد.
وی ادامه داد: 81 بازرس دامپزشکی استان در قالب این تعداد اکیپ ها برای جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در 2 شیفت صبح و عصر نظارت می کنند.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: شهروندان به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآوده های دامی مورد نیاز خود اعم از گوشت سفید، قرمز، تخم مرغ و ماهی را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
حسینی با بیان اینکه شهروندان از خریداری فرآوردههای خام دامی از دستفروشان و دوره گردها جدا اجتناب کنند گفت: مردم سیستان و بلوچستان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره تلفن 1512 اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم با متخلفان صورت گیرد.
مهدی حسینی اظهار داشت: این طرح همزمان با سراسر کشور با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی با حضور 18 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت دامپزشکی در سیستان و بلوچستان آغاز شد.
وی ادامه داد: 81 بازرس دامپزشکی استان در قالب این تعداد اکیپ ها برای جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در 2 شیفت صبح و عصر نظارت می کنند.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: شهروندان به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآوده های دامی مورد نیاز خود اعم از گوشت سفید، قرمز، تخم مرغ و ماهی را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
حسینی با بیان اینکه شهروندان از خریداری فرآوردههای خام دامی از دستفروشان و دوره گردها جدا اجتناب کنند گفت: مردم سیستان و بلوچستان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره تلفن 1512 اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم با متخلفان صورت گیرد.