ازآنجا که اختلال دررشد، لاغری، آسیب به بینایی و کاهش توانایی یادگیری ازعوارض کمبود امگا 3 در بدن است ودر کشو رما نیز گرایش به مصرف منابع این ماده مغذی همچون ماهی کم تر از سایر کشورهاست، بنابراین غنیساز ی تخممرغ بهترین راه تامین امگا 3 بدن تلقی می شود.
دکتر«پرهام نیازی» متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار«بهداشتو درمان»ایسنا واحدعلوم پزشکی ایران، ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: افزایش فشارخون، التهاب بافت، ورم و خشکی پوست از دیگر عوارض ناشی از کمبود امگا 3 در بدن است.
وی با تاکید براستفاده از اسیدهایچرب امگا 3 درمواد غذایی گفت: اسیدهایچرب امگا 3 از جمله مواد موثر در بالابردن کیفیت مواد غذایی همچون تخم مرغ است.
دکتر نیازی با بیان اینکه امگا 3بیشتر در ماهی و محصولات دریایی یافت میشود، تصریح کرد: اما متاسفانه مصرف ماهی درعادات غذایی ایرانی ها جایگاه چندان مناسبی ندارد.
وی افزود: به همین دلیل یکی از راههای تامین این ماده، غنی سازی تخم مرغ با امگا 3 است؛ تا به این ترتیب عوارض کمبود این ماده در بدن کاهش یابد.
این متخصص با تاکید بر مصرف امگا 3 در سبد خانواده ایرانی اظهار داشت: مصرف تخم مرغ حاوی امگا 3 همچنین میتواند در دراز مدت خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد.