مصرف گوشت قرمز دربجنورد ۲۰درصد کاهش یافت

مصرف گوشت قرمز دربجنورد ۲۰درصد کاهش یافت
رئیس اتحادیه قصابان بجنورد گفت: توزیع سبد کالا سبب کاهش ۲۰ درصدی فروش و مصرف گوشت قرمز در بجنورد شده است.
شعبان خیوه‌گی اظهار کرد: کاهش استقبال مردم از خرید گوشت قرمز کاملا مشهود است و توزیع سبد کالا از دلایل اصلی این امر محسوب می شود.
وی با اشاره به میزان کشتار سبک و سنگین در بجنورد گفت: سردی و برودت هوا نیز از دیگر دلایل کاهش کشتار دام در بجنورداست.
رئیس اتحادیه قصابان بجنورد اظهارکرد: به طور متوسط کشتار سبک به 80 و کشتار سنگین به 9 عدد در روز کاهش یافته است.
خیوه‌گی با اشاره به لزوم ذخیره سازی گوشت قرمز در بجنورد افزود: تا کنون این اقدام برای عید 93 انجام نگرفته  اما در روزهای آتی جلسه ای با همکاری معاونت بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار می شود تا به این موضوع رسیدگی و اقدامات لازم انجام گیرد.
خیوه‌گی با بیان اینکه همه ساله از تاریخ 15 لغایت 25 اسفند ماه نمایشگاهی برای عرضه گوشت گرم و منجمد در محل دائمی نمایشگاه بین المللی بجنورد واقع در تخته ارکان برگزار می شود تصریح کرد: تلاش می شود امسال هم این نمایشگاه در تاریخ بیان شده دائر شود.
شعبان خیوه‌گی از غیر فعال شدن 10 درصد واحدهای صنفی فعال در این حوزخ خبر داد و گفت: متاسفانه به سبب درآمد اندک و اجاره بهای بالا تعدادی از واحدهای صنفی پروانه کسب خود را غیر فعال کرده و یا برای فعالیت در مشاغل دیگر تغییر داده اند.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com