به گزارش رسانه ها ،محققین استرالیایی و چینی یک همکاری پژوهشی در زمینۀ نحوۀ افزایش مقاومت سویا در مقابل نمک موجود در خاک انجام داده اند.
پژوهشگران دانشگاه Adelaide استرالیا و مرکز تحقیقات و علوم محصولات کشاورزی چین موفق به کشف یک نوع ژن جدید در سویا شدند که به بهبود و افزایش مقاومت سویا کمک می کند. مسئول پروژه اظهار داشت : " از نظر مساحت کاشت و حجم برداشت ،سویا پنجمین محصول بزرگ جهان محسوب می شود ؛ اما از آنجاییکه نسبت به نمک موجود در خاک بسیار حساس است این امر منجر به کاهش بازدهی می شود. لذا کشف یک ژن مقاوم به بهبود امنیت و سلامت غذایی جهان کمک می کند."
پروفسور LijuanQiuRongxia از "مرکز تحقیقات و علوم محصولات کشاورزی چین" پس از انجام آزمایش بر روی صدها گونۀ مختلف سویا موفق به معرفی یک ژن مقاوم در برابر نمک شدند. سپس محققین دانشگاه Adelaide استرالیا عملکرد این ژن را بررسی نمودند.
پژوهشگران دانشگاه Adelaide استرالیا و مرکز تحقیقات و علوم محصولات کشاورزی چین موفق به کشف یک نوع ژن جدید در سویا شدند که به بهبود و افزایش مقاومت سویا کمک می کند. مسئول پروژه اظهار داشت : " از نظر مساحت کاشت و حجم برداشت ،سویا پنجمین محصول بزرگ جهان محسوب می شود ؛ اما از آنجاییکه نسبت به نمک موجود در خاک بسیار حساس است این امر منجر به کاهش بازدهی می شود. لذا کشف یک ژن مقاوم به بهبود امنیت و سلامت غذایی جهان کمک می کند."
پروفسور LijuanQiuRongxia از "مرکز تحقیقات و علوم محصولات کشاورزی چین" پس از انجام آزمایش بر روی صدها گونۀ مختلف سویا موفق به معرفی یک ژن مقاوم در برابر نمک شدند. سپس محققین دانشگاه Adelaide استرالیا عملکرد این ژن را بررسی نمودند.