واردات گوشت گرم از استرالیا با هواپیما

واردات گوشت گرم از استرالیا با هواپیما
مدیرکل توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت از تدابیر کارگروه تنظیم بازار در تأمین گوشت قرمز کشور به ویژه استان تهران خبر داد و گفت: از اول اسفند گوشت گرم استرالیا و پاکستان به بازار تزریق خواهد شد.
علی اکبر پورکاوه در خصوص جزئیات جلسه  شب گذشته کارگروه کنترل تنظیم بازار، اظهار داشت: در این جلسه تصمیماتی در خصوص تأمین گوشت قرمز، گوشت مرغ و رفع نیاز آجیل و خشکبار مردم در ایام پایانی سال اتخاذ گردید.
وی در رابطه با تدابیر این کارگروه برای تأمین نیاز مردم در بخش گوشت قرمز، افزود: براساس توافقات به عمل آمده مقرر شد افزایش انتقال لاشه گوشت گرم از استرالیا به تهران تسریع و مباشر تسهیلات آن نیز پیش بینی گردد.
مدیر کل توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت ضمن اشاره به اینکه در همین رابطه بانک مرکزی نیز مکلف شده است ارز مورد نیاز انتقال گوشت را به صورت خط ویژه اعتباری تأمین نماید، گفت:در اولویت اصلی کارگروه تنظیم بازار تأمین گوشت قرمز استان تهران که حدود روزانه 400 تن است قرار دارد به نحوی که 200 تن از این مزیان نیاز از طریق بازار داخای و مابقی از واردات تأمین خواهد شد‬
وی اضافه کرد:  قرار است حداقل نصف این 400 تن از اول اسفند به صورت انتقال لاشه گرم از کشورهای استرالیا و پاکستان انجام گیرد .
البته این مقام مسئول از تدابیر ویژه این وزارتخانه برای تسریع در انتقال لاشه گوشت گرم از طریق خط هوایی به تهران خبر داد و خاطرنشان کرد: مطابق توافق به عمل آمده با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان صنعت و معدن استان سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های خالی کشتارگاه‌های این استان نیز ارزیابی و لاشه‌های گوشت گرم از پاکستان به این انبارها انتقال خواهد یافت.
تدابیر دولت در تامین گوشت مرغ /  برخورد با گران فروشان و متحکران
مدیر کل توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت در خصوص تصمیمات جدید کارگروه تنظیم بازار برای تأمین گوشت مرغ مورد نیاز مردم نیز گفت: از هفته گذشته که قیمت مرغ با نوسانات بسیاری روبرو شد از محل ذخیره سازی ها حجم زیادی را به بازار تزریق کردیم تا  قیمت‌ها تعدیل شود. در همین رابطه مراکز عمده مصرفی بیشترین حجم دریافت مرغ را به خود اختصاص داده و مردم در تامین گوشت مرغ با هیچ مشکلی روبرو نخواهند شد.
وی با اشاره به اینکه اواخر هفته جاری مرغ جوجه ریزی شده آذرماه به بازارماه به بازار عرضه خواهد شد، تصریح کرد: در حال حاضر 110 هزار تن مرغ ذخیره سازی شده است که این رقم در مقایسه با میزان نیاز بازار بسیار قابل  اهمیت است.
به گفته وی البته مدیریت‌هایی نیز برای تسریع در عرضه گوشت گرم به بازار انجام داده‌ایم چرا که ممکن است بسیاری از مردم تمایل زیادی به استفاده از مرغ منجمد نداشته باشند.
وی در رابطه با آجیل و خشکبار که این روزها با افزایش قیمت بسیاری مواجه شده‌اند هم اظهار داشت: تشکل صادراتی آجیل و خشکبار با هماهنگی تشکل توزیعی این محصول و شورای اصناف و بازرگانی داخلی و وزارت صنعت قرار است ضمن مدیریت شبکه توزیعی این محصول فقط اولویت را بر رفع تقاضای نیاز داخل انجام دهند .
وی اضافه کرد: به واسطه این که واحدهای خشکبار تلاش زیادی را برای کسب بازارهای جهانی انجام داده‌اند وزارتخانه به هیچ عنوان به دنبال قطع صادرات خشکبار نیست بلکه در صدد است با همکاری اصناف اولویت را در رفع نیاز داخل کشور انجام داده و سپس به بخش صادرات بپردازد.
پورکاوه ضمن اشاره به اینکه کارگروه تنظیم بازار در نمایشگاه های عرضه مستقیم مواد غذایی با ارائه غرفه های رایگان به اصناف و واحدهای تولیدی بویژه اقلام پروئینی مدیریت لازم را بر عرضه تمام محصولات غذایی انجام خواهد داد، گفت: هم راستای این تصمیمات سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده نیز مکلف است با تشدید بازرسی اصناف و با همکاری بازرسین مشترک سازمان تعزیرات، روزانه تمام فروشگاه‌های عرضه محصولات غذایی را بررسی و نظارت لازم را انجام دهد.
وی گفت: حتی تصمیمات ویژه‌ای نیز برای مقابله با متخلفین از جمله پلمب و لغو پروانه واحد های صنفی نیز در سطح بازار اتخاذ شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، محمدرضا رحیمی در حاشیه جلسه شب گذشته ستاد تنظیم بازار گفت: در این جلسه در مورد تامین ، توزیع و تنظیم قیمت گوشت قرمز ، مرغ ، خشکبار و حبوبات راهکارهای مناسبی اتخاذ شد.
وی با اشاره به بررسی های ستاد تنظیم بازار و گزارش نماینده اتحادیه خشکبار افزود: صادرات پسته موجب افزایش ناگهانی قیمت پسته و بدنبال آن گران شدن آجیل شب عید شده است.
رحیمی اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد قیمت پسته درجه یک 30 هزار تومان و درجه پایین تر 25 هزار تومان تعیین شود که این مهم مورد پذیرش نمایندگان اتحادیه خشکبار و انجمن صادرکنندگان پسته قرار گرفت.
وی خطاب به نمایندگان اتحادیه خشکبار و انجمن صادر کنندگان پسته اعلام کرد: اگر قیمت توافق شده عملی شود این مطلوب دولت است اما از آنجایی که مصالح مردم کشور برای ما واجب تر از صادرات است بنابراین صادرات پسته را به مدت شش ماه ممنوع می کنیم.
رحیمی افزود: در اولین فرصت دستگاه های مربوط از صادرات پسته ممانعت می کنند تا جماعتی در فکر اندوختن مال، آن هم از طریق گرانفروشی نباشند .
وی جلوگیری جدی وزارت کشور و استانداری های مرزی از قاچاق دام به خارج از کشور را از دیگر مصوبات مهم این جلسه بیان کرد.
معاون اول رئیس جمهور گفت : همزمان با اتحادیه ها و کسانی که مبادرت به واردات گوشت گوسفند می کنند توافق شد از کشورهای مختلف بهترین گوشت گاو و گوسفند را باقیمت مناسب وارد و در کشور بویژه در تهران توزیع کنند.
رحیمی افزود: متاسفانه گوشت گوساله قیمت خیلی کاذب و بالایی را به خود اختصاص داده که تصمیم گرفته شد با سرعت بهترین گوشت گوساله نیز از نقاط مختلف دنیا خریداری و با قیمتی نصف قیمت موجود در اختیار مردم قرار گیرد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت مصمم است هرجا ناهنجاری در بازار مشاهده کند برای اصلاح آن اهتمام نماید .
رحیمی افزود: تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت هردو مسئول هستند انبارها و بازار را به شدت در ایام شب عید نظارت کنند تا اجحافی به مردم بویژه دهک های پایین جامعه نشود.
معاون اول رئیس جمهور گفت: دهک های پایین در شرایط شدید تحریم آسیب پذیرند و دولت مکلف و موظف است از آنها حمایت کند زیرا کار اساسی همین است و این راه تا تامین آسایش و رفاه مردم ادامه دارد.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com