واگذاری صدور مجوز و نظارت به سازمان نظام دامپزشکی

واگذاری صدور مجوز و نظارت به سازمان نظام دامپزشکی

نمایندگان مجلس طی بررسی طرح افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، صدور مجوز و نظارت بر بیماری‌های گیاهی و دامی را به بخش خصوصی و سازمان نظام دامپزشکی واگذار کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران نمایندگان مجلس شورای در بررسی ماده دو طرح افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی، آب و منابع طبیعی دولت را مکلف کردند به منظور ارائه مشاوره فنی، اجرایی ، ترویجی و مدیریتی برای بهبود شرایط و افزایش کمی و کیفی محصولات، اصلاح و بهبود شیوه‌های مصرف عوامل تولید و نهاده‌ها در محصولات و تولیدات کشاورزی و منابع طبیعی، الگوهای تولید را به سمت ارتقای بهره‌وری اصلاح کند.
براساس این گزارش همچنین نمایندگان مجلس در تصویب بند(ج) ماده (2) در حوزه تشخیص و درمان آفات و بیماری‌های گیاهی و دامی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران را موظف کردند حسب مورد و متناسب با استعدادها و شرایط بخش کشاورزی و منابع طبیعی هر منطقه در قالب سیاست‌ها و ضوابط حاکمیتی اعلامی از سوی وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای حاکمیتی تابع آن مجوز تاسیس کلینک‌ها، پلی کلینک‌ها،‌آزمایشگاه‌ها،‌داروخانه‌ها،بیمارستان‌ها، مراکز تلقیح مصنوعی و مایه کوبی و شرکت‌های مهندسی و خدمات فنی، اجرایی، مدیریتی، مالی و بیمه، اقتصادی، بازرگانی و کشاورزی را صادر و نظارت کنند.
براساس این گزارش، نظارت برانطباق عملکرد مراکز فوق الذکر و سیاست‌های حاکمیتی اعلامی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌ها و موسسات حاکمیتی تحت پوشش این وزارتخانه (حسب مورد) خواهد بود.
بر اساس این گزارش تبصره(1) و تبصره(2) این ماده همچنین بدون تغییر به تصویب نمایندگان مجلس رسید که در آن مراکز مذکور در این ماده به صورت غیر قانونی اداره شده و می‌بایست بر اساس قوانین مربوط، در مراجع ذیصلاح قانونی ثبت شوند و تحت نظارت سازمان‌های نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی و نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران ارائه خدمت کنند.
همچنین تشکل‌های صنفی و اتحادیه‌های مرتبط با این مراکز به صورت منطقه‌ ای یا کشوری قابل تاسیس و ثبت در مراجع ذیصلاح خواهند بود.
تبصره(2) ماده (2) طرح افزایش بهره‌وری همچنین تعدادنیروی انسانی متخصص مراکز موضوع این ماده متناسب با مناطق مختلف کشور و نوع فعالیت و سطح‌بندی خدمات بر اساس دستورالعملی خواهد بود که حداکثر سه ماه پس از تصویب این قانون به پیشنهاد مشترک وزارت جهاد کشاورزی، سازمان‌های نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون‌های کشاورزی، اتاق‌های بازرگانی، صنایع و معادن و تعاون تهیه توسط وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ شود.
همچنین نمایندگان تصویب کردند در صورتی که فعالیت این مراکز در زمینه تحقیقات دانش بنیان با فناوری بالا باشد، بکارگیری حداقل یک نفر دکترای متخصص در رشته ذیربط الزامی است.
نمایندگان مجلس تنها در بند (ب) ماده (2) سه کلمه خدمات آموزشی پژوهشی را حذف کردند و مابقی مواد این طرح را تا انتهای تبصره دو بدون تغییرتصویب کردند.
 

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com