اصلاح نژاد نسل 21 مرغ بومی در مازندران با موفقیت پایان یافت .
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اصلاح نژاد بر روی 6 هزار و 200 جوجه مرغ و خروس گفت : وزن مرغ بومی 46 درصد افزایش یافت .
نگهدار افزود : وزن مرغ در 12 هفتگی از 585 گرم به هزار و 22 گرم و خروس از 718 گرم به هزار و 236 گرم رسیده است .
وی گفت :میزان تخم گذاری نیز از 46 به 65 درصد افزایش یافت .
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران افزود : اصلاح نژاد مرغ بومی به دلیل مقاومت نژاد به بیماری طیور و افزایش درآمد خانوارهای روستایی از دهه 60 آغاز شد .
مازندران سالانه با پرورش سالانه 3 میلیون و 500 هزار قطعه مرغ بومی اصلاح نژاد شده رتبه نخست تولید و اصلاح نژاد کشور را دارد .
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اصلاح نژاد بر روی 6 هزار و 200 جوجه مرغ و خروس گفت : وزن مرغ بومی 46 درصد افزایش یافت .
نگهدار افزود : وزن مرغ در 12 هفتگی از 585 گرم به هزار و 22 گرم و خروس از 718 گرم به هزار و 236 گرم رسیده است .
وی گفت :میزان تخم گذاری نیز از 46 به 65 درصد افزایش یافت .
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران افزود : اصلاح نژاد مرغ بومی به دلیل مقاومت نژاد به بیماری طیور و افزایش درآمد خانوارهای روستایی از دهه 60 آغاز شد .
مازندران سالانه با پرورش سالانه 3 میلیون و 500 هزار قطعه مرغ بومی اصلاح نژاد شده رتبه نخست تولید و اصلاح نژاد کشور را دارد .