51 هزار و 520 تن گوشت مرغ امسال در استان مرکزی تولید می شود.
ابراهیمی معاونت بهبود امور دام جهاد کشاورزی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: این میزان از 198 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از 8 میلیون قطعه عمده در شهرهای اراک، ساوه و خمین تولید میشود.
ابراهیمی با بیان اینکه استان مرکزی با تولید 24/3 درصد گوشت مرغ رتبه دهم کشوری را به خود اختصاص داده است، گفت: نیمی از گوشت تولیدی در داخل استان و بقیه به استانهای همجوار صادر میشود.
وی خاطر نشان کرد: مصرف سرانه گوشت مرغ برای هر نفر در استان 21 کیلوگرم است.