رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتى کشور با انتقاد از تولید بدون برنامه صنعت مرغداری، اظهارکرد: براى برنامهریزى تولید و میزان مصرف لازم است بین قیمت تمام شده تولید، سود تولیدکننده و قدرت خرید مصرفکننده هماهنگى و تعادل ایجاد شود در غیر این صورت همچون وضعیت فعلى قیمت، میزان عرضه و تقاضا مرتبا در نوسان خواهد بود. محمد یوسفى در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه افزایش قیمت مرغ باعث کاهش تقاضا و کاهش تولید مىشود، تصریح کرد: سالهاست که در این صنعت برنامهریزى مشخصى براى تنظیم بازار، ایجاد امنیت تولید و مصرف وجود ندارد و مسوولان ارزشى براى سود و زیان تولیدکنندگان قائل نیستند. به گفته وى این قیمت متعادل براى هر کیلو مرغ زنده هزار و 900تومان است. رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتى درباره گوشت مرغ مورد نیاز در ماه رمضان، گفت: با توجه به اینکه تولید و ذخیرهسازى به اندازه کافى انجام مىشود از نظر کمى جاى نگرانى براى تامین گوشت مرغ در ماه رمضان نیست و پیشبینى مىشود قیمت هر کیلو گوشت مرغ گرم با چهار - پنج درصد افزایش بیش از سه هزار تومان نشود. یوسفى خاطرنشان کرد: قیمت نهادههاى تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته 65 درصد و قیمت گوشت مرغ نیز 30درصد افزایش یافته است.
وى در پایان یادآور شد: قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغدارى هزار و 800تومان و هر کیلو گوشت مرغ براى مصرف کنندگان دو هزار و 850تومان است که قطعهبندى شده آن در میادین میوه و ترهبار حدود 3هزار و 50تومان عرضه مىشود.